Kupon yok ödeme ekranındayım aynı fiyatSepete ekleyince düşmüyor ödeme adımına geçtiğinizde kupon olarak seçiyorsunuz 19'a düşüyor getirme ücretine takılmayın dönerin normal fiyatına kadarsa sorun olmuyor
Hocam nerde oturuyorsun ?Ben şimdi alabildim. Ama min sepet tutarı 350 olduğu için 70tl ye düştü.
hocam bölgenizde olmuyor olabilir veya tükenmiştir bilgim yok ben bu şekilde alabildimKupon yok ödeme ekranındayım aynı fiyat
Galiba sadece istanbul da geçerli bu , kocaeli de çalışmıyor galibahocam bölgenizde olmuyor olabilir veya tükenmiştir bilgim yok ben bu şekilde alabildim
Bilmiyorum vallahi ya 2 de bi tekrar denicemhocam bölgenizde olmuyor olabilir veya tükenmiştir bilgim yok ben bu şekilde alabildim
Ben kocaelideyim belki o yüzdendir ama o zaman neden istanbul dışı mağazalarda menü çıkıyor kiGaliba sadece istanbul da geçerli bu , kocaeli de çalışmıyor galiba
Hemşerim bende cumhuriyet parkında oturuyorum sen nerdesinBilmiyorum vallahi ya 2 de bi tekrar denicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben kocaelideyim belki o yüzdendir ama o zaman neden istanbul dışı mağazalarda menü çıkıyor ki