The Last Of Us - Part 1 Pc Portu Rezaleti?

bu nedir arkadaş 5070ti 7800x3d ile oynuyorum. bu oyun çıktığında en güçlü kart bile 5070ti'dan güçsüz ona rağmen oyunu ultrada oynamayı geçtim high'a bile alınca çöküyo. büyük başarı valla portu yapan ekibin baya emek vermiş olması lazım. tamam kötü optimizasyonu var diyolardı da bu kadar da beklemiyodum. 16gb vram var, oyun 8'i bile dolduramıyo ama gemini'ın dediğine göre vram'den dolayı çöküyo. vay anası. sorun bende mi acaba gerçekten bu kadar kötü müydü? çökmesinden oyuna bağlanamadım part 1 bitti bitecek 0 his nerdeyse. part 2 de böyle mi
Bazen sorun olabiliyor, bende Detroit de çökme yaşamıştım durduk yere, ayarları medium yapmıştım mecbur.

Bu arada TLOU Part 1 rezalet bir iş, orijinal oyun PS3 de çalışıyor hani, PS4 de ise müthiş stabil çalışıyor. Bence Sony nin şu hala güzel gözüken oyunlara Remake yapma işi saçma. Şunlara uğraşmaktan yeni oyun çıkaramıyor firmalar.

IMG_20260519_133711.webp

Ekran kartı 4060
İşlemci 7500f
TDP değeri 65watt olan işlemci 80 watt çekiyor olarak gözüküyor. Daha dün indirdim ve akıcılıkta ciddi sorun var. FPS im 120-130 olmasına rağmen %1 değerlerim 40-50 arasında geziyor. Bu da saniyelik droplara neden oluyor.

bu nedir arkadaş 5070ti 7800x3d ile oynuyorum. bu oyun çıktığında en güçlü kart bile 5070ti'dan güçsüz ona rağmen oyunu ultrada oynamayı geçtim high'a bile alınca çöküyo. büyük başarı valla portu yapan ekibin baya emek vermiş olması lazım. tamam kötü optimizasyonu var diyolardı da bu kadar da beklemiyodum. 16gb vram var, oyun 8'i bile dolduramıyo ama gemini'ın dediğine göre vram'den dolayı çöküyo. vay anası. sorun bende mi acaba gerçekten bu kadar kötü müydü? çökmesinden oyuna bağlanamadım part 1 bitti bitecek 0 his nerdeyse. part 2 de böyle mi
ilk çıktığının değilde güncel versiyonunu bulun büyük ihtimal indirdiğiniz 1.00

Bende rx7900 gre ve r5 5600 işlemci var 2K ultra ayarlarda 70-110 fps arası oynayıp bitirdim fsr kapalı.Ayarları yavaş yavaş ana menüde tek tek ultraya alırsan çökmez.Bende oyun 2 kere çökmüştü dahada bi sorun yaşamadım.İlk güne göre çok daha iyi optimizasyonu ama cidden hala iyi değil.

ilk çıktığının değilde güncel versiyonunu bulun büyük ihtimal indirdiğiniz 1.00
1.1.3.0 yazıyor sürüm olarak. güncelliğini bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı 4060
İşlemci 7500f
TDP değeri 65watt olan işlemci 80 watt çekiyor olarak gözüküyor. Daha dün indirdim ve akıcılıkta ciddi sorun var. FPS im 120-130 olmasına rağmen %1 değerlerim 40-50 arasında geziyor. Bu da saniyelik droplara neden oluyor.
hocam herkes fps yazmış falan da sorum fps değil zaten ben anlatamadım tek sorun çöküyor. yoksa ekran kartı %60 kullanımda high'da dlss balancedda 120 alıyorum zaten onda sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri