Hiç Souls Oynamamış Birisi Elden Ring ile Başlamalı mı?

hallfxe

80+
Reaksiyon skoru
0
hiçbir şekilde souls türü oyunlar oynamadım. ilk olucak. Elden ring düşündüm çözebilirmiyim sizce ve ne kadar sürer öğrenmem sizce

hiçbir şekilde souls türü oyunlar oynamadım. ilk olucak. Elden ring düşündüm çözebilirmiyim sizce ve ne kadar sürer öğrenmem sizce
Valla bende hiç souls türü oynamadım ama bir gün oynamaya karar verirsem Sekiro'dan veya Elden Ring'ten başlarım heralde. Ama sürekli aynı boss'la savaş öl diril tekrar savaş tarzında oyunlar bayar beni diye düşünüyorum.

Valla bende hiç souls türü oynamadım ama bir gün oynamaya karar verirsem Sekiro'dan veya Elden Ring'ten başlarım heralde. Ama sürekli aynı boss'la savaş öl diril tekrar savaş tarzında oyunlar bayar beni diye düşünüyorum.
Bende daha çok oyunun mantığını öğrenme işinden dedim zaten genel olarak karmaşık duruyor. Beni de bayabileceğini düşünüyorum ama sürekli aynı bossu denemenin

daha başlangıçta bi eleman var benle dövüşme diyor sen kimsin diye daldım 1 saat onla uğraştım yenemeyip kaçtım sonra ilk bossun yakınında 2 metre siyah zırhlı bi adam var onada bi saat uğraştım gene kaçtım kriz geçirmemek için sildim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi tane iskelet var bombayı güdümlü atıyor elaman gene aklıma geldi bak

Bende daha çok oyunun mantığını öğrenme işinden dedim zaten genel olarak karmaşık duruyor. Beni de bayabileceğini düşünüyorum ama sürekli aynı bossu denemenin
sinir hastalığı ve sakinleştirici kullanmak bozmazsa bağımlısı olursun tabikide bir kaç tane gamepad değiştirmekte cabası

sinir hastalığı ve sakinleştirici kullanmak bozmazsa bağımlısı olursun tabikide bir kaç tane gamepad değiştirmekte cabası
Ahaha benim tarzım uncharted gibi aksiyon sinematik hikayeli o tarz. 007 First light çıkıyor tam benlik oyun aslında çok pahalı gelmezse ona bakacağım.

Hic souls oynamadm ilk deneyimim elden ringleydi. Oyun güzel geliyor zevk alıyorsun toplam 3 boss kestim. Ama ben online olmayan oyunlarda çok sıkılıyorum. İlla arkadaşlarımla vs konuşuyor olmam gerek yoksa dayanamıyorum. Yinede alışma açısından bir Zorluk yaşamadım. Bosslarla inatlaemak yerine eğer kesemiyorsan gidip kasilicaksin sonra geri geliceksn. Bu tarz oyunlar tadını çıkararak oynamak için yapılıyor

elden ring en kolay souls oyunu desem yalan olmaz heralde başlanması en mantıklı olan

eğer devam etmek istersen dark souls 1-3 hikayesel açıdan kendi içlerinde devam oyunları

dark souls 2 hikayesel açıdan 1-3den farklı diye biliyorum

sekiro en zoru

Elden Ring idealdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,041
Üyeler
197,354
Son üye
hira09