Msı Mag Pano 100r Pz Kasa Alınır mı??

rd2k1_

80+
Reaksiyon skoru
16
pc toplarken bu kasayı almıştım fakat kasanın dış görünüşünden hiç memnun değilim
msi kasalara bakarken bu kasa dikkatimi çekti kullanan varsa artıları eksiler nelerdir acaba?
alsam memnun kalırmıyım kasa içini de böyle süslemek fln da istiyorum tiktokta gördüğüm insanlar sayesinde
bir de kasanın kendi fanları yerine bunları almak istiyorumda bu msi kasanın içine dahili bir hub koyuyor onu cıkarıp bunları takabiliyormuyum?

Alınır :)

20260501_162949.webp

Kasa içerisinde dahili hub mevcut. Stok fanları ben de nyota'lar ile değiştirdim. Mevcut hub'a bağlayabilirsiniz.

güzel kasa da gereksiz pahalı

değer gibi geldi üsteki fotoyu görünce
güzel kasa zaten lafım yok ama denk kasalar 4-5 bin bandına alınabiliyor 7-7,5 bin verilmez bence bir kasaya. çok param var umrumda değil dersen bilemem :D

pc toplarken bu kasayı almıştım fakat kasanın dış görünüşünden hiç memnun değilim
msi kasalara bakarken bu kasa dikkatimi çekti kullanan varsa artıları eksiler nelerdir acaba?
alsam memnun kalırmıyım kasa içini de böyle süslemek fln da istiyorum tiktokta gördüğüm insanlar sayesinde
bir de kasanın kendi fanları yerine bunları almak istiyorumda bu msi kasanın içine dahili bir hub koyuyor onu cıkarıp bunları takabiliyormuyum?
O fanların beyazını kullanıyorum. Gayet güzel. Kasa da güzel ama pahalı ya. 3 yana 3 alta 1 egzos, hadi hepsi bir olsun radyatörü de değiştireyim desen 10 tane fan. Kasayla beraber 12 bin. Çok fazla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır :)

Alıntıyı görüntüle

Kasa içerisinde dahili hub mevcut. Stok fanları ben de nyota'lar ile değiştirdim. Mevcut hub'a bağlayabilirsiniz.
Beyaz candır ya. Güzel. Şöyle birkaç figür kondur köşeye

Geri