- Reaksiyon skoru
- 53
Alınır mı
Son düzenleme:
cs yıllardır düşük grafik yüksek fps oyunu olarak görülüyordu o algı değişti, csgo'ya göre çok düşük fps'ler. valorant'tan bile ağır grafikleri çoğu insan valorant daha ağır bir oyun zanneder mesela.optimizasyonda bence eskisi kadar problemler yok artık. 5600 3050li sistem 300 400 fps alıyordu cs2de. şimdi taşındığım için daha düşük bir sistem topladım 10400f 2060 şeklinde bunda da 200 300 arası alıyorum. cs yüksek grafik oyunu değil testler yanlış yapılıyor bence
Yapma beeeeeyazdığım gibi yükseltmesi kalktı![]()
cs go biterken benim 5600 400 500 civarı fps alıyordu. cs2nin şimdiki halinde 300 400 fps. bence aradaki fark normal. cs go çok eski oyundu. tabi cs2nin en başlarında fpsler çok düşüktü 200 civarı anca oluyorducs yıllardır düşük grafik yüksek fps oyunu olarak görülüyordu o algı değişti, csgo'ya göre çok düşük fps'ler. valorant'tan bile ağır grafikleri çoğu insan valorant daha ağır bir oyun zanneder mesela.
Nvidia ekran kartlı olsa 10 dakikaya biterdiinsanlar sürekli 30 35k'ya sistem soruyor ama bu sistemin stoğu hala bitmedi. eskiden olsa 1 saatte biterdi ciddi bir değişim var toplumda kabul etmek lazım.
para yok artık millette o yüzdeninsanlar sürekli 30 35k'ya sistem soruyor ama bu sistemin stoğu hala bitmedi. eskiden olsa 1 saatte biterdi ciddi bir değişim var toplumda kabul etmek lazım.
Valla ben daha yeni sistem topladım 12.000tl b580 e verdim 5200tl sıfır ryzen 5 5600 aldım anakartım vardı kenarda duruyodu ram 3000tl ye halletim. Psu da vardı hdd ve ssd de vardı kenarda. kasayı da 3000tl güzel bişey aldım. Şimdi bu sistemi bu fiyata görünce baya kötü oldum keşke acele etmeseydim.ryzen 5 5600 olsa daha iyiymiş bence
Abi sistem nasıl ? Bazıları değmez kötü falan diyor da sen memnunmusun eksisi falan varmıValla ben daha yeni sistem topladım 12.000tl b580 e verdim 5200tl sıfır ryzen 5 5600 aldım anakartım vardı kenarda duruyodu ram 3000tl ye halletim. Psu da vardı hdd ve ssd de vardı kenarda. kasayı da 3000tl güzel bişey aldım. Şimdi bu sistemi bu fiyata görünce baya kötü oldum keşke acele etmeseydim.
Şuan forza6 oynuyorum çökme vs bi sıkıntı yok ama ara ara mikro takılmalar var sebebi ne çözemedim. Cs2 ets2 gta5 rainbow six siege oyunlarını oynadım test ettim bi sorun yok. Benim bu kartı alma sebebim 2. El ekran kartından canım yandı tövbeliyim o yüzden uygun ve f/p olan kart bu olarak gördüm aldım pişman değilim. Ama sistemim am4 yerine am5 mi yapsaydım diye keşke diyorum şuan.Abi sistem nasıl ? Bazıları değmez kötü falan diyor da sen memnunmusun eksisi falan varmı
O mikro takılmalarin olması beni şüphelendirdiŞuan forza6 oynuyorum çökme vs bi sıkıntı yok ama ara ara mikro takılmalar var sebebi ne çözemedim. Cs2 ets2 gta5 rainbow six siege oyunlarını oynadım test ettim bi sorun yok. Benim bu kartı alma sebebim 2. El ekran kartından canım yandı tövbeliyim o yüzden uygun ve f/p olan kart bu olarak gördüm aldım pişman değilim. Ama sistemim am4 yerine am5 mi yapsaydım diye keşke diyorum şuan.