❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

Forum İstanbul vatan'a ayırttım 1 saate geliyorum dedim tamam abi ayırdım sana dedi, 30 dakikada gittim ben yokken arkadaşlar satmış dedi, biri internetten satılmış dedi. Muhtemelen anlayan biri fiyatı söyleyince kendilerine almakta karar kıldılar.

Ram de olduğu gibi stokta kalmadıysa muadil veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı. Vatan aramış az önce içim gidiyor

yok açık yahu kutusu o sadece :D sen nerelerdeydin özlettin kendini
Valla bayadır foruma girmiyorum, sürekli indirim kaçırıyormuş hissiyatı vermeye başlamıştı, bende ara verdim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forum İstanbul vatan'a ayırttım 1 saate geliyorum dedim tamam abi ayırdım sana dedi, 30 dakikada gittim ben yokken arkadaşlar satmış dedi, biri internetten satılmış dedi. Muhtemelen anlayan biri fiyatı söyleyince kendilerine almakta karar kıldılar.
Gitsem ve boşuna gitmiş olsam orada birine kötü patlardım :D

Valla bayadır foruma girmiyorum, sürekli indirim kaçırıyormuş hissiyatı vermeye başlamıştı, bende ara verdim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gitsem ve boşuna gitmiş olsam orada birine kötü patlardım :D
Herkes kalbinin ekmeğini yer hocam, Dünya malı için kalp kırmaya gerek yok.

Herkes kalbinin ekmeğini yer hocam, Dünya malı için kalp kırmaya gerek yok.
Ya elimde yok diyecek yada beni getirtmeyecek. Trafik çektiripte beni 2 saat yol yaptırıpta abi satılmış ayağı çekerse onun için tatsız olur :D

Olum ben bunu kasımda 33k ya aldım düşünün o zaman bile iyi fiyattı. Alan arkadaşlar turnayı gözünden vurmuş hayırlı olsun

ataşehir paladiuma gittim sattık onu ya çektiler ürün stokta görünmesine rağmen neymiş sistemde hata olabilirmiş 1 saat stokta gözüktü.
Az sayıda mağza stoğu indirimleri yalan dolan 1 2 ürün geliyor onuda çalışanlar alıyor veya arkadaşına saklıyor ben mağzadan çıktım gördüler direkt stoktan düştü orda biri direkt ibandan para attırıp arkadaşı için almıştır. Müşteri hizmetleride olayı bildiği için telefonu ordan birine verin ben konusuyım sizin için dedi komedi gibi bir durum

Valla yağmurda koşa koşa Tekirdağ şubesine gittim. Sırılsıklam oldum. Kart gözümün önünde ama başka mağazadan satın alım yapılmış. Çocuklar sağolsun bir saate yakın uğraştı. Ama iptal edilemedi. Başka mağaza satışı olmamalı bence. Ne diyelim kısmet. Ufak çaplı bir heyecan oldu bana, ya olursa diye :) alabilene hayırlı olsun.

İndirim bitti olarak işaretliyorum fiyatı zamlamışlar zaten çoğu mağazada stok bitti alanlara hayırlı olsun çok iyi fiyattan aldınız.

Valla yağmurda koşa koşa Tekirdağ şubesine gittim. Sırılsıklam oldum. Kart gözümün önünde ama başka mağazadan satın alım yapılmış. Çocuklar sağolsun bir saate yakın uğraştı. Ama iptal edilemedi. Başka mağaza satışı olmamalı bence. Ne diyelim kısmet. Ufak çaplı bir heyecan oldu bana, ya olursa diye :) alabilene hayırlı olsun.
aynısını yaşadık hocam ilk başta stok var dediler kart elimizdeydi ödemeyi yapmaya gittiğimizde başka mağazadan almışlar denildi

Geri