Aylardır Kimsenin Çözemediği Sorunum.

Yazışmalarınla birlikte yaşadığın sorunu kanıtlayarak bir dilekçe hazırla ve thh’ye git. Düzeltmedikleri için değişim kararı çıksın akıllansınlar diyeceğim de akıllanmayacaklar gene ama işin görülür en azından

Önemli bir bilgi daha vermek istiyorum; Laptopu aldığın satıcı eğer resmi Lenovo satıcısı ise işin çok kolay çünkü onlar için cihaz girmiş çıkmış önemli olmuyor ancak aldğın satıcı ufak bir satıcıysa THH başvuruna savunma verebilir bu da süreci çok uzatır. Ben ilk lenovo loq meşur anakart sorunlu olan cihazla uğraştım satıcı direkt hepsiburadaydı sonrasında GPN Teklonojiden Asus ile değişim yaptırdım bu satıcı Asusun resmii satıcısı olduğu için sonraki problemlerimde yardımcı olmuşlardı.

Zamanın varsa benim dediğim gibi yap hatta cihazın fatura tarihinden itibaren 6. ayı dolmadıysa servisin ufak bir sorun bile olsa koşulsuz değişim yapması lazım Tüketici haklarına göre ayıplı kabul edilir. Sadece servis raporu olması önemli.
özelden yazıyorum size hocam

eğer eminsen yazdıklarından direkt tüketici haklarına başvurunu yap

Cihaz şuan garantide arkadaşlar. Anakartı değişecekmiş yurtdışından parça bekliyoruz.

Dostlar tekrardan selamlar gelişme oldu. Cihaz 5. iş gününde yani bugün "yurt dışından parça bekleniyor" ibaresi gitti. Ve bugün cihazımın ekran kartı + işlemcisi + anakartı değişmiş. Ne alaka bilmiyorum ama Legion logosunun olduğu kapak + klavyemde değişmiş. Hepsi sıfır olarak değişmiş. Ve bugün montajlama bitince test edilmiş ve tarafıma gönderildi. Teslim edilmesini bekliyorum şimdi.
Benim için önemli olan zaten buydu çünkü doa raporu değişim vs. süreci uzatmak istemiyorum çünkü yazılımcıyım tüm işim bilgisayarımın üzerinden gerçekleştiğinden ve en önemli en pahalı bileşenlerim de sıfırı ile değiştirildiğinden benim için çok iyi uzun sürmeyen bir süreç olmuş oldu tarafıma geliince gereken testleri yapacağım.
Şu an tek kuşkum bu bileşenler değiştikten sonra PTM 7950 seviyesinde bir termal uygulama yapıp yapılmadığı, bunu da gelince göreceğiz.
@Pluxy @Agronomist @Than SKYWALKER @bahtsizbedevi23

Geri