🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

A-GLS'de japon kapasitör yok.

Alıntıyı görüntüle

Tayvan ve Çin karışık. Revizyona göre belki denk gelebilir ama sanmıyorum. Teapo yerine TK falan kullanırlar.
hocam enermax revolution 3'ün ana konudaki bütün yazışmaları okudum ama 1 aydan fazla zaman olmuş. bir gelişme var mı psu ile ilgili? inceleme olmadığı için hala güvenmiyor millet. inceleme gördüysen merak ettim bizi bir bilgilendir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ton şikayet var = 1 tane reddit postu
tamam hocam böyle devam et kulaktan dolma bilgilerle hayatta başarılar diliyorum sana

hocam enermax revolution 3'ün ana konudaki bütün yazışmaları okudum ama 1 aydan fazla zaman olmuş. bir gelişme var mı psu ile ilgili? inceleme olmadığı için hala güvenmiyor millet. inceleme gördüysen merak ettim bizi bir bilgilendir
Ben hala detaylı herhangi bir inceleme görmedim.

1 ton şikayet var = 1 tane reddit postu
tamam hocam böyle devam et kulaktan dolma bilgilerle hayatta başarılar diliyorum sana
Aynen kulaktan dolma bilgiler :D evde 2 tane PC var birinde A650GF, diğerinde DFX1350. A650GF daha fazla güç tüketmesine rağmen fanı DFX den çok daha sessiz. DFX kafasına göre yüke girse de girmese de 2-3dk da bir fan açıyor. Hayatında hiç enermax PSU kullandın mı? hayır. Anca laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Mag olanın mpgden iyi olması için üretim hatası falan olması lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: glie
Kapanıyor hocam, sıkıntı yok. Benim toplarken bütçe bitti, dahili grafikle LoL oynuyorum şükret haline 🤣
bende aslında dahili ile kullancam ekran kartı almak istemiyorum. 1 kasam var mecbur satamıcam 5600 ve rx6700lü yeni işlemciyi dahili ile kullanıp eskisinide öyle kullancam sorun cıkartmazsa devam :D Metin2 oynuyom ztn işlemci lazım

• Hahaha
Reaksiyonlar: glie
GPT güzel cevaplamış... Nedense aynı soruyu ona yöneltince aynı şeyleri o da söyledi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Neyse, boşluğa cevap gidecek ama İlk olarak revizyon kısmına cevap vereyim. Evet, revizyonda parçalar değişsede ona muadil parçalar kullanılıyor genel anlamda. A-GLS örneğin Teapo kullanıyor ama üretimde ellerinde kalmadı. Gidip de CapXon veya AİSHİ takacak halleri yok. Toshin Koygho, Elite vs. takarlar. Ki markalar ikide bi revize etmiyor zaten ünitelerini.

680uF olup kalitesiz olan ünite görmeniz zor çünkü adam zaten üniteyi kalitesiz yapıyorsa neden 680uF taksın??? Gider 390, 330uF 85 derece takar geçer. Ki zaten benim anlatmaya çalıştığım orada o değil. Benim anlatmaya çalıştığım 680uF kullanmış bir üretici bulk kapasitöre ekstradan paya ayırmış demek oluyor. Kendi kullandığım High Power Performance GD 750W'da bile Bulk kapasitör 680uF. Onun bir altı olan Performance FS'de ise 560uF. Yani düşürülmüş. Üst düzey platformlarda genelde bu şekilde olur. Hatta nadir de olsa 820uF kullananlar bile var.

Alıntıyı görüntüle

Performance GD 750W.

Ki zaten bu dediğim gibi kalite belirtisi değil fakat üreticinin üniteye neler uyguladığınıda gösterir nitelikte. Örneğin önere önere doyamadığımız ENERMAX Rev. III'ün bulk kapasitörü 390uF. Bu 850W için dehşet düşük bir değer normalde ama demek ki 12ms'i ucundan da olsa karşılayabiliyor.

Bu arada CapXon hala alt düzey bir üretici Teapo'ya nazaran. Tamirciye verseniz yine kötü der.
Bendeki Seasonic Focus+ Gold ile karsilastirildiginda, Seasonic ic bilesenleriyle (Japon kapasitorler) hala one cikiyor anlasilan. 7-8 sene once aldigim psuya gore ATX 3.0-3.1 standardi haricinde daha cok kalite beklerdim. Yeni PSU alacaklar icin Nzxt C1000 (atx 3.1) ara ara 7-8k bandina dusen fiyatiyla daha mantikli sanki.

Msi a-gl serisindeki sorunları alıp yok edip A-GLS diye sunmuşlar sessiz çalışıyor sonunda.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

SPL de A- , i.r.o.n da B| ortalama B+ diyebileceğimiz bir psu.
Tabii ki anime kızlı olması bu psu'yu A+++ yapıyor daha önce böyle bir kalite görülmedi o_O
Vatanda güzel indirimler var şu ara

hocam psu lu kasa bakıyordum. Kabloları takmak zor diye fakat ayrı alırsam daha kaliteli oalcağı söylendi. Bunu alsam 3 bine psusuz hava akışı güzel kasa varmı toplam 9a gelecek şekilde
Kabloları takmak çok kolay. Zaten 1 tane gpu ya 2 tane anakarta toplam 3 tane kablo takıyorsun, kalanı gerekli değil.

Ayriyeten psu'nun kasaya dahil olması veya olmaması kablolama işleminin zorluk seviyesini değiştirmiyor.

Almayı düşündüğün psu alttaki listede b ve üzeri olsun yeter.

Kabloları takmak çok kolay. Zaten 1 tane gpu ya 2 tane anakarta toplam 3 tane kablo takıyorsun, kalanı gerekli değil.

Ayriyeten psu'nun kasaya dahil olması veya olmaması kablolama işleminin zorluk seviyesini değiştirmiyor.

Almayı düşündüğün psu alttaki listede b ve üzeri olsun yeter.

bu site iyi oldu teşekkür ederim. Zaten işin içine girdikçe takıntı yaptık. Eskiden hazır sistem alır geçerdim. Şimdi yok psu şu olacak yok anakart vrm faz sayısı amperi. İşler iyice karıştı :)

bunda ama 5.1 3.1 olan şeyler 5.0 ve 3.0 hocam bide bi arkadaş sorunlu demiş ben anlamıyomda söyliyim dedeim

Evet arkadaşlar beklenen cevabı veriyorum.
Geçen ay enermax 850 watt beyaz power'ı aldım. Power'ın çalışmasında kablosunda vesaire vesaire bir sorun yok. Sağlam Power ama benim en gıcık kaptığım bir sorunu var. Fanı boştayken bile Kafa ütülüyor. Hayatımda ilk defa bu kadar gürültülü çalışan bir power gördüm. Daha önce 1350 watt dfx modelini almıştım. Onda da 2-3 dakikada bir yüksek devir fan açıp geri kapatıyordu. Sırf bu yüzden satmıştım.
Bunun fanını benim değiştirme şansım var mı?

e kabloları beyaz :D
Beyaz olsa da örgü gibi olmuyor, siyah PSU + Beyaz örgü kablo 👌
1000199168.webp

Geri