Bilgisayara Yağmur Yağdı

Video çek kanıt al. İyi bir avukatla aç dava al hakkını. Evini de pc ni de cıncık gibi yaptır.

yapacak bir şey yok o duvarın alçılanması lazım boyanması lazım ohoo unutmasaydın ablam
Mahkemeye veririm de en az 100 bin öder
Mahkemeye verse avukat tutacak dava açma masrafı verecek ne zaman sonuclanacagi belli olmayan davada uzun süre kafa agritacak tüm bunlar olurken de parasinin değeri kalmayacak en iyisi aralarında anlasmalari
Artık kadın para vermiyorsa son çare mahkeme olabilir

Son düzenleme:
kolonlar beton olur, alt üst ve duvarlar ise kerpiç oluyor(kırmızı/turuncu olan veya beyaz şeyin ismi kerpiçti sanırım). Ayrıca işçilik kötü ise bir şekilde su yolunu buluyor.
Komple beton evleri ise istanbulda 2024 yılında 50-100milyon tl den satıyordu çalıştıgım firma.
tuğladır o ya kerpiç olsa yerinde duramazsın😂 taban ve tavanada beton dökülülür hocam. ayrıca su geçirebiliyor ama nokta nokta sızıntı şeklinde böyle duvardan boşalırcasına döküleni ilk defa görüyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben dine inanmıyorum.

50k dan fazla zararım var kesin. Ama duvarı kendim boyarım. Zemini de ev sahibi evden çıkarken öde demezse sorun yok. Asıl sorun pc gitti. Ayrıca 10 saattir temizliyorum. Kendi havlum dahil tüm havluları, kirli elbiseleri yerdeki suyu emmek için kullandım. Tüm haftasonum berbat oldu.
Açıkcası şaşırdım ve üzüldüm. Kadını biraz darlayın korkutmaya calısın bence

ev topraktanmı yapıldı kardeşim. o su betonu delip geçemez

hayal ettiğim gibi değilmiş zaten 😁 harbi sıkıntıymış valla
ev komple perde beton fransız yapımı. tüm duvarlar beton. Ama 50 yıllık bina. Ben de anlamadım su betondan nasıl geçti. Duvarda kartondan kısım var banyo yanı. Su boruları oradan gidiyormuş. Su tam o kartın kısımdan geldi. Büyük ihtimalle oradaki boruları geçirmek için delik deldiler. O delikten geçti su.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,351
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri