İndirmkaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
2 adet alabiliyorsunuz ama 3 olmuyor arkadaşın dediği gibi bilinçli yapılmış
Oyun için için ideal görünüyor 5 sene götürür bence, bodrumda var da oradan gönderecek kimse yokBodrum Mağazada stok var gösteriyor 3 adet alınca. Fiyat da düşüyor ama SSD yazma ömrü kötü ve Dram yok. Çok giriş seviye SSD.
Kaliteli bir şey olsa ben gidebilirdim 1.5 saat uzaklıkta. Mağaza teslim alırdım ve gezer dönerdim. Belki yakınlarda biri vardır diye yazdım. Almak isteyen kişiler sepette 3 adet girdikten uyarı veriyor olmuyor diye sonra mağaza seçip denesin ben öyle yapıp gördüm.Oyun için için ideal görünüyor 5 sene götürür bence, bodrumda var da oradan gönderecek kimse yok
Mağaza teslim alırsan sorun olmaz. Online siparişte mağaza teslim seçeneği var.Mağazadan 3 tane alınsa fiyat orada da düşer mi
Mağaza tesliminde de 3 tane seçince stok yoK diyorKaliteli bir şey olsa ben gidebilirdim 1.5 saat uzaklıkta. Mağaza teslim alırdım ve gezer dönerdim. Belki yakınlarda biri vardır diye yazdım. Almak isteyen kişiler sepette 3 adet girdikten uyarı veriyor olmuyor diye sonra mağaza seçip denesin ben öyle yapıp gördüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mağaza teslim alırsan sorun olmaz. Online siparişte mağaza teslim seçeneği var.
Zaten her mağazada vermiyor kampanyayıKaliteli bir şey olsa ben gidebilirdim 1.5 saat uzaklıkta. Mağaza teslim alırdım ve gezer dönerdim. Belki yakınlarda biri vardır diye yazdım. Almak isteyen kişiler sepette 3 adet girdikten uyarı veriyor olmuyor diye sonra mağaza seçip denesin ben öyle yapıp gördüm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mağaza teslim alırsan sorun olmaz. Online siparişte mağaza teslim seçeneği var.
Web üzerinden girince stokta olan mağazaları göster deMağaza tesliminde de 3 tane seçince stok yoK diyor![]()
Her mağazada stok yok maalesef. Ben Bodrum için denedim olmuştu.Mağaza tesliminde de 3 tane seçince stok yoK diyor![]()
bitti galiba yine hocam adrese teslim yine çıkmadıalınabiliyor 3 adet deneyin
olabilir ben alabilidim rastgele denerkenbitti galiba yine hocam adrese teslim yine çıkmadı
Mağaza mi web satış miolabilir ben alabilidim rastgele denerken
webMağaza mi web satış mi