🔥İndirim Cougar Unıface + Cougar Ges 850w +80 Gold Psu - 6.375 Tl

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,908

İçindeki psu B- iyi performansı var kötü değil
1779636670613.webp

NLO harici bütün korumalara sahip , fan kalitesi çok iyi değil çıtır sesli çalışacaktır psu.

Kasamıza geçelim , kasanın önü 420mm , üstü 360mm destekliyor.
1779636802620.webp

55mm kalınlık desteği var yani arctic lf3 gibi sıvı soğutucular ile problem yaşatmaz , kasanın her yerinde toz filtresi var , 400mm de ekran kartı desteği bulunuyor 5090 taksanız sırıtmaz , 180mm de kule tipi desteği var istediğinizi takabilirsiniz.

Son düzenleme:
Iyi fiyatmış gayet

aynı kasayı 360mm sıvı soğutma + 9060xt ile kullanıyorum gayet serin ve güzel çalışıyor öneririm
Kasa seslimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasa günlerdir hep bu fiyata düşüyor PSU çok sesli değilse alayim
aynı kasayı 360mm sıvı soğutma + 9060xt ile kullanıyorum gayet serin ve güzel çalışıyor öneririm

Ben d etam MX220 RGB 650W alacaktım abi, kasa arayışındayım uniface kadarına da gerek yok. Gigabyte 5070 SFF rahatça sığabilsin yeterli, şimdiki kasama çok zor sığdı.

İçindeki psu B- iyi performansı var kötü değil
Alıntıyı görüntüle
NLO harici bütün korumalara sahip , fan kalitesi çok iyi değil çıtır sesli çalışacaktır psu.

Kasamıza geçelim , kasanın önü 420mm , üstü 360mm destekliyor.
Alıntıyı görüntüle
55mm kalınlık desteği var yani arctic lf3 gibi sıvı soğutucular ile problem yaşatmaz , kasanın her yerinde toz filtresi var , 400mm de ekran kartı desteği bulunuyor 5090 taksanız sırıtmaz , 180mm de kule tipi desteği var istediğinizi takabilirsiniz.
Şu an vatan indirimlerinde alınıp kenara atılabilecek neler var PC toplamayı düşünüyorum yavaştan

6680 liraydı ekstra yüzde 5 ile daha tatlı olmuş lian li kasayı almadan önce kafadaki plan hep bunu almaktı psu arıyoruz şimdi bunu alsaydım psu aramak zorunda kalmıcaktım

MX220 Değil ama benimki maalesef öyle, ekran kartı uzunluk oalrak sığdı ama altta yer kalmadı, güç pinleri fanlara değecek neredeyse, MSI MAG FORGE M100R WHITE bendeki, daha büyük bir şey lazım. Önerin var mı.
valla ben 3 yıllık hazır sistemden aldığım rampage kasayı kullanıyom, psu değiştiricem ama

MX220 Değil ama benimki maalesef öyle, ekran kartı uzunluk oalrak sığdı ama altta yer kalmadı, güç pinleri fanlara değecek neredeyse, MSI MAG FORGE M100R WHITE bendeki, daha büyük bir şey lazım. Önerin var mı.
sadece kasa mı bakıyorsun yoksa psulu mu

6680 liraydı ekstra yüzde 5 ile daha tatlı olmuş lian li kasayı almadan önce kafadaki plan hep bunu almaktı psu arıyoruz şimdi bunu alsaydım psu aramak zorunda kalmıcaktım
Hocam seni sürekli yorumlarda goruyom belliki ilgilisin. İş gorurmu bu acikcasi araştırma yapmaktan yildim. Ram SSD indirimide getirip bu işten kurtulmak istiyorum. Hazır taksitte var alayimmi PSU iyi midir? sesli diyolar

valla ben 3 yıllık hazır sistemden aldığım rampage kasayı kullanıyom, psu değiştiricem ama

sadece kasa mı bakıyorsun yoksa psulu mu
Psu 650W onda da coil whine var, psu lu da olabilir.

Geri