Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 411
İndirim e denk gelirsen 19k civarı neni de etiketle sana zahmet9800x3d de de bu mevzu var mı peki
İndirim e denk gelirsen 19k civarı neni de etiketle sana zahmet9800x3d de de bu mevzu var mı peki
Valla dostum kusura bakma da teknik bilgi deyip de 7800x3D nin silikon kalitesi kötü, 9800x3D nin ccd kalitesi iyi gibi cümleler kurarsan millet bir taraflarıyla güler, inanmıyorsan buyur işlemci bölümüne bir konu aç şu yazdıklarım doğru mu diye sorYazdıkların çok komik ciddiye alamadım maalesef. Alacak arkadaşlar forumda yazılanlara değil, işin özünü öğrenip alabilirsiniz. 1-2 kişi şunu yazmış almayım diye bakmayın.
bizim buradaki amacımız fikir alışverişi yapmak ben herkesden fikir alırım kendi filtremden geçiririm. kafama yatarsa kabul ederim ama burada insan rencide etmek gibi bir amacım yok bir şeyi anlatabilmenin farklı yolları varNe dediğini tam olarak anlayamadım dostum ama yine söylüyorum akıl aldığınız insanlara dikkat edin![]()
ben aldım hocam7800x3d seneye intel çıkınca artıkİndirim e denk gelirsen 19k civarı neni de etiketle sana zahmet![]()
Hayırlı olsun o zaman ben de almışken 6000 serisi çıkınca ekran kartını da besleme garantisi olsun diye 9800 e taktık kafayıbizim buradaki amacımız fikir alışverişi yapmak ben herkesden fikir alırım kendi filtremden geçiririm. kafama yatarsa kabul ederim ama burada insan rencide etmek gibi bir amacım yok bir şeyi anlatabilmenin farklı yolları var
ben aldım hocam7800x3d seneye intel çıkınca artık![]()
7800x3d ne kadara geliyor7800x3d ile 9700x arasında gerçekten sıkıştım. Hangisini almalıyım hala karar veremedim.
7800x3d daha mantıklı olur.12700 e geliyor
7800x3d Fps oyunlarında %15-20 daha iyi performans veriyormuş. Yanlışım yoksa çoklu çekirdekte 9700x daha iyi. 9700x in Tükettiği elektrik 7800x3d nin nerdeyse yarısı kadar. Bu sebeple çok yorulmadan serin çalışıyor ısınma derdi yok. Yeni mimari ve nanometre farkı var. Ben 9700x tercih ettim7800x3d ile 9700x arasında gerçekten sıkıştım. Hangisini almalıyım hala karar veremedim.