🔥İndirim Asus Rog Strix B860-F Gaming 8.214 Tl

herkesin görüşü farklı rog hastasıyım fakat am5 olsaydı al geç derdim ama intel tarafında k serisi işlemci için maalesef z serisi anakart olmalı halen inatla amd'de ki gibi b serisine overvlock kapalı geliyor . şu an 13600k kullanıyorum msi b760 vardı 2nci el işlemci ve anakart anakartı satıp 1k farkla z790 yükselttim stok halde de güzel ama madem overclok var neden açmayayım .
Bu seri eski nesil gibi değil ama yanlış mıyım oc ye çokta gerek yok

Merhaba, 250k plus, sapphire 9070 xt nitro+, 48 gb 8400 mhz ram aldım, şimdi anakart alacağım. aklımda hep MSI MAG Z890 TOMAHAWK MAX WIFI vardı, şu an vatanda 13.586 tl, konudaki anakart 8.214 tl. overclock yapmak gibi bir düşüncem yok şu an aslında. ileride lazım olur mu bilmiyorum. sizce hangisini almak daha mantıklı?
Hiçbir zaman fan boy olmadım fakat fiyat performans dengesi olarak intel biraz daha düşse amd'yi kırıp geçer. İş için inanılmaz iyi işlemciler. 2k ve üzeri kalitede oynayacaksanız 3d işlemcilere pek gerek yok. Eğer bu işten keyif almıyorsanız overclock yapmak seçim kriteri olmasın bence sizin için. Anakart faz kalitesi, sayısı ve beslemeleri olsun ultra 7 270k'yı dahi rahat rahat besler. Ayriyeten Rog serisindeki ses yongaları gerçekten çok başarılı. Aynı anakartın b760 versiyonunu 14600k kullanıyorum. Geçen sene 7 bine almıştım 2.el. Hyper x cloud 3 kulaklığın ses kartı yerine anakartı kullanmaya başladım. Çok daha kaliteli. Port girişleri gayet iyi 1 m2 pcle5, 3 tane de 4 var. wifi 7 var. Soğutma blokları vs dolu dolu bir kart. Ve yakışıklı hakkını yememek lazım

yani bilgisayara bakınca logo görmektense iki göz görmek :widepeepo:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35 dk spam atıp alamadık beleş fiyata almışsın helal
Republic Of Gamer (ROG) yerine anime kızı görmek mi hayır dostun kalsın istemem eksik olsun.

Merhaba, 250k plus, sapphire 9070 xt nitro+, 48 gb 8400 mhz ram aldım, şimdi anakart alacağım. aklımda hep MSI MAG Z890 TOMAHAWK MAX WIFI vardı, şu an vatanda 13.586 tl, konudaki anakart 8.214 tl. overclock yapmak gibi bir düşüncem yok şu an aslında. ileride lazım olur mu bilmiyorum. sizce hangisini almak daha mantıklı?
mükemmel fiyat asusu al hocam

herkesin görüşü farklı rog hastasıyım fakat am5 olsaydı al geç derdim ama intel tarafında k serisi işlemci için maalesef z serisi anakart olmalı halen inatla amd'de ki gibi b serisine overvlock kapalı geliyor . şu an 13600k kullanıyorum msi b760 vardı 2nci el işlemci ve anakart anakartı satıp 1k farkla z790 yükselttim stok halde de güzel ama madem overclok var neden açmayayım .
Edit: vicdansızlar b850 olana iki kat para istiyorlar indirseler ya onuda 10k altına hemen hemen aynı anakartlar
ultra serisinde oc mantıksız aksine uv öneriliyor

bende 250k plus işlemci var, gigabyte b860 gaming x ile kullanıyorum fakat fiyat çok iyi alasım geldi.

Son düzenleme:
3 hafta önce 11k ya aldım alıcak arkadaşlar 1000 lira inceleme yaparsanız nakit iade var , anakarttan memnunum ultra 270k plus için kullanıyorum işlemcinin dereceleri baya iyi seviyede ama ben zorlamıyorum biosta bir iki ayar yapayım çöktü biraz araştırdım bios kolay çöküyormuş bios pilini çıkadık ,bir sorun daha kasa fanlarımı rgbsini kontrol edemiyorum büyük ihtimal sorun bende ama her şeyi doğru yapmama rağmen beceremedim 🥲

Ekler

• IMG_3514.webp
    IMG_3514.webp
    173.1 KB · Hit: 57
5070 ekran kartı aldım oyun için amd set dizmek istiyordum sizce bu anakartı alıp intel dizmek mantıklı mı

5070 ekran kartı aldım oyun için amd set dizmek istiyordum sizce bu anakartı alıp intel dizmek mantıklı mı
yeni ultra pluslar iyi özellikle hem iş yaparım hem oyun derseniz bence mükemmeller

3 hafta önce 11k ya aldım alıcak arkadaşlar 1000 lira inceleme yaparsanız nakit iade var , anakarttan memnunum ultra 270k plus için kullanıyorum işlemcinin dereceleri baya iyi seviyede ama ben zorlamıyorum biosta bir iki ayar yapayım çöktü biraz araştırdım bios kolay çöküyormuş bios pilini çıkadık ,bir sorun daha kasa fanlarımı rgbsini kontrol edemiyorum büyük ihtimal sorun bende ama her şeyi doğru yapmama rağmen beceremedim 🥲
hocam 1000 inceleme nakit iade linki atarmısın

bendeki gigabyte b860 gaming x anakartı satıcam bunu satın aldım. Bayramdan dolayı şehir dışındayım bayramdan sonra kargoya vermelerini istedim onayladılar benzer durumda olan varsa mesaj kısmından talep edebilir

sipariş verdim şimdi, fakat sanırım güç kaynağımı da değiştirmem lazım. 750 watt güç kaynağım var, 9070 xt ve 250k plus ile çok sınırlarda olacak. 850 watt ya da 1.000 watt lık bir şey bakayım. z890 la arasındaki farkla alırım :)

Son düzenleme:
sipariş verdim şimdi, fakat sanırım güç kaynağımı da değiştirmem lazım. 750 watt güç kaynağım var, 9070 xt ve 250k plus ile çok sınırlarda olacak. 850 watt ya da 1.000 watt lık bir şey bakayım. z890 la arasındaki farkla alırım :)
https://www.itopya.com/vento-vg4204...-tempered-glass-argb-usb-30-e-atx-kasa_u31980 Hocam bende 270k plus saphire nitro+ ekran kartına bunu aldım düşünebilirsin fsp güç kaynağı gold psuyla geliyor

@RyneA undervoltta Z serisinde daha yetenekli sadece OC olarak bakma işe

250k ve 270k ilk piyasaya sürüldüğünde çok heyecanlanmıştım. Markalara 2. şans vermeyi seviyorum ama bilgisayar benim için oyun ve tv anlamına geliyor sadece o yüzden geçiş yaparsam Am5’e geçiş yaparım diye düşünüp o defteri kapattım. Şimdi de bakıyorum ki Rog serisi anakart bu fiyata düşebiliyormuş meğerse. Gene bir kafam kurcalandı ama çokça özür dileyerek oyun performansım düşük kaldıktan sonra Rog serisi anakartı tam olarak vücudumun hangi bölgesinde ne maksatla kullanayım.

Geri