🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Beyler biraz kafanızı kullanın 4 bin tl ye apple watch se var diyorsunuz aynı saat yine aynı kampanyada 9 bin tl yede satılıyor aynı şey z flip 6 içinde geçerli 20 bine de var 40 binde sizce arada iki kat fiyat farkı olan ürünler aynı olabilir mi ?
Büyük ihtimalle ikisininde ekranı kırık yada bozuktur

Eğer bataryalı cihazlar sarjlari bitmis halde uzun süre beklerse o batarya ölür ayrıca alırken dikkat etmeniz lazım çizik var mı batarya sağlığı nasıl vb. Özellikle piyasaya çok önceden çıkmış olanlardan ziyade çok eski olmayanları almaya calisin. Telefonda pil sagligina bakabilirsiniz de saat alıyorsanız o riski de almış oluyorsunuz yarı yarıya ucuza satılmasının da sebebi var yukarıda arkadaşın dediği gibi sonuçta depoda bekledi mi şarjı korundu mu bilemezsiniz biraz şans işi sağlam teşhir ürünleri de var sonuçta

Son düzenleme:
Beyler biraz kafanızı kullanın 4 bin tl ye apple watch se var diyorsunuz aynı saat yine aynı kampanyada 9 bin tl yede satılıyor aynı şey z flip 6 içinde geçerli 20 bine de var 40 binde sizce arada iki kat fiyat farkı olan ürünler aynı olabilir mi ?
Büyük ihtimalle ikisininde ekranı kırık yada bozuktur
9k olan daha yüksek seri

telefonla sipariş verince kargo ile gelmiyor mu ? kendim gittikten sonra telefonla şipariş vermenin ne anlamı kalıyor?
Şubeye getiriliyor sanırım ama teşhir ürünü bakıp almak lazım bazıları çok çizik veya arızalı oluyor. O zaman ne anlami kalıyor demişsin şöyle dusun adamlar yarı fiyatına bu ürünleri webden satsa herkes kapış kapış kendi evine sipariş verir ama siparişlerin yarısi arıza kusur sebebiyle geri iade edilir, masraf markaya kalır. Ondandır bence

Son düzenleme:
Şubeye getiriliyor sanırım ama teşhir ürünü bakıp almak lazım bazıları çok çizik veya arızalı oluyor. O zaman ne anlami kalıyor demişsin şöyle dusun adamlar yarı fiyatına bu ürünleri webden satsa herkes kapış kapış kendi evine sipariş verir ama siparişlerin yarısi arıza kusur sebebiyle geri iade edilir, masraf markaya kalır. Marka da bu riski almıyor gelin bakın da alın diyor
Urunun altinda telefonla sipariş verilebilir yaziyor eve veya yakindaki magaza farketmez ayrıca Teknosa bunu sürekli yapiyor online siparisle satiyor kargo ile gonderiyor begenmezsen iade teknosa yapabiliyorsa vatanda yapabilir neyse konu dagilmasin en iyisi yarin telefonla arayip sorayim

Urunun altinda telefonla sipariş verilebilir yaziyor eve veya yakindaki magaza farketmez ayrıca Teknosa bunu sürekli yapiyor online siparisle satiyor kargo ile gonderiyor begenmezsen iade teknosa yapabiliyorsa vatanda yapabilir neyse konu dagilmasin en iyisi yarin telefonla arayip sorayim
Doğrudur Vatanda bazen yapıyorlarmış ben şubeye getirdiklerini biliyorum Teknosadan hiç almadim

burdan alinan saatin bataryasi bitik diyelim ki, garantiye gönderip yenisini almak yada tamir ettirmek mümkün degil mi simdi?

Bu ürün olduğum şehirde var gözüküyor sizce demo olarak alınır mı bu fiyata
alınır

Ekler

• 1000078983.webp
    1000078983.webp
    99.7 KB · Hit: 84
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler