4+ Yıldır Tek Kişi Tarafından Geliştirilen Türk Oyunu "Ruhbaz"

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar herkese merhabalar,

Konu başlığından da anlayacağınız üzere 4+ yıldır çok sevdiğim bir arkadaşım tamamen tek başına bir oyun geliştirdi. Oyun için fazlasıyla maddi-manevi emek verildi ve artık duyurma zamanı da geldi. Tahmini çıkış tarihi Temmuz ayında olacak. Linkleri aşağıya bırakıyorum. Steam istek listesine eklerseniz ve youtube videosunda da destek verirseniz çok çok mutlu oluruz.

Türkiye’de tek başına geliştirilen oyunların daha fazla görünürlük ve destek hak ettiğini düşündüğüm için burada da paylaşmak istedim.

Steam Link : https://store.steampowered.com/app/2933450/Ruhbaz/

Youtube :

İnstagram hesap : @mekaergames

İyi forumlar

Hoca bu kadar çok mekanik eklemek yerine herhangi bir mekaniği tam eklesen daha iyi olurdu bence balık tutma mekaniği falan iyi durmuyor diye düşünüyorum

istek listesine attım algoritmaya faydamız olsun. Yazılımcılar yapay zekadan mütevellit zorlu koşullar ve zorlu psikolojilerden geçiyorlar

2-3 gündür arkadaşımla beraber rust tarzı hayatta kalma oyunu arıyorduk yan yana veya steam üzerinden konuşuyorduk, ilk defa dün reels izlerken reklamınız karşıma çıktı bi ürpermedim değil dinleniyoruz :D geliştirme aşamasındaki bir oyun için iyi duruyor, nasıl deneyebiliriz beta süreci felan var mı.

Eline sağlık

Yorumlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler. Temmuz ayında oyun yayınlandığında sizleri görmeyi çok isteriz. Arkadaşlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir Survival RPG tarzında hikayesi de olan bir oyun oldu.

Emeğinize sağlık olsun. Ve umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Yani tek kişi ve 4 yıldır oyunu geliştirmenize rağmen ben bile oyunun oynanış mekaniklerini beğendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri