Yardım Dolandırıldım Galiba

Geçmiş olsun hocam direkt karakola git ve şikayetini ilet

beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
hocam site urlsini kontrol etmen lazımdı, seni çakma sahibinden sitesinin linkini atıp yemişler. Muhtemelen bir şey çıkmaz bu herifler çok türedi artık

Kim bilir kaç tane sazan avladılar böyle. Basiret kapanır da bu kadar bariz yönteme dolandırılmanın tek sebebi var açgözlülük. Gerekli bir ders olmuş.

Geçmiş olsun. Açıklamaya şu sitedeki şu pc için yapılan ödeme vb yazsan bir nebze kurtarırdın.

Bu tarz dolandırıcılık durumlarında açıklama boş olduğu için geri ödeme almanız çok zor genelde.

Çok geçmiş olsun, Polise gitmek dışında yapabileceğiniz başka bir şey yok zaten.

dalga geçmiyosundur aga inşallah, o parayı alamazsın

Son düzenleme:
sende az uyanık değilmişsin yarı fiyatına niye ürün satsınlarki :D

beyler sahibinden benzeri bi siteden laptop almak istedim adamlar piyasası 130k civarı olan laptopu 65e koymuştu ben de inanıp 2 parça halinde 30k 35k attım açıklama yazmayın dediler sonra site bir anda kapandı canlı destek yok oldu siteye girilmiyo bu siteye ulaşılamıyor diyo iban isim dekont her şey elimde aynı olayı yaşayan var mı ne yapmam lazım bankaya iade talebi açtırdım karşı bankayı arayıp bilgi versem mi çünkü banka müşteriye kalmış bişey dedi sadece karşı dolandırıcı kabul etmez yüksek ihtimalle iadeyi
Açıklama yazmadıysan parayı hediye etmişsin demektir, önerim sadece soğuk su olur şu saatten sonra.

Geçmiş olsun öncelikle ama , 130 luk malı yarısına koymuşlar dikkat edilmememiş ?
Açıklamaya bir şey yazmayın demişler dikkat edilmemiş ? uyanmak için daha ne gerekiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri