❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800x3d Tray 13.440 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şu 7800x3d nin ikinci elini 12, 13.000'e satıyorlar. Masaüstündeki ikinci el parça fiyatları bayağı komik. Sıfır sistem toplamak ikinci elden daha ucuza geliyor :D Millet satarken aldığı fiyatın 100TL altında yazınca eli ayağı titreye titreye ilanı giriyor.
Valla şu 2 haftadır bu forum sağ olsun mükemmel parçalar topladım. O yüzden 2. El tarafı tamamen kaostan ibaret. @Abdullah Hacıgül iyi ki varsın abi

bitti mi indirim arkadaş alacaktı alamıyor

Son düzenleme:
biraz daha düşse de şu 7500f i değişsem ekran kartımı sınırlıyor resmen
Kod kullanılmıyor zaten şuan fiyat düşmüş gibi gözüküyor banka ekranında yeniden yükseliyor arkadaşım alacaktı alamıyor bende denedim bende de aynı

Valla şu 2 haftadır bu forum sağ olsun mükemmel parçalar topladım. O yüzden 2. El tarafı tamamen kaostan ibaret. @Abdullah Hacıgül iyi ki varsın abi
Valla bende aynı şekilde hocam. PSU hariç herşeyi form sayesinde aldım. Geriye ssd ve ekran kartı kaldı. Bu forumdan o performansta var mutlaka aldıracaklar bana. Diğer forumları daha önce kullandım en samimi ve aktif burası @Abdullah Hacıgül sayesinde. Teşekkürler hocam.

Şuanda pttavm inventus satıcısında 9800x3d 21.020 tl. Sepette500 koduyla 20.520 tl ye geliyor. Paraf karta peşin fiyatına 6 taksit var. İlgilenen bakabilir.

bende neden 14933 gozukuyor
Arkadaşımda da öyleydi kuponu giriyor banka sayfasında yeniden parası yükseliyordu kendi kendine düzelmiş mobil pttawm uygulamasından

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri