Thermal Burst Assassin Anakartıma Sığarmı?

xnadsel

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bir cpu soğutucu almaya karar verdim. Thermal Burst Assassin almayı düşünüyorum ama anakartıma sığarmı bilmiyorum. Sizce sığarmı, aşağıda fotoğraf var kalitesi biraz düşük kusura bakmayın. İşlemci i5 12th.

Ekler

• 1000009630.webp
    1000009630.webp
    835 KB · Hit: 27
Fotoğraf kalitesi gayet iyi de kral, hiç detay vermemişsin ki. Anakartın nedir? İşlemcin nedir? Kasa modelin nedir? Ramlerin nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Fazeon f2 kasam, anakartım gigabyte H610M k DDR 4, işlemci intel i5 12f , ramlerim ise crucical pro 16gb ddr4

Evet, sığar. Fazeon F2 kasanın maksimum CPU soğutucu yüksekliği 165 mm. Thermalright Burst Assassin 120 yüksekliği 154 mm, yani yaklaşık 11 mm boşluk kalıyor. Burst Assassin 120 SE / SE ARGB ise 148 mm, daha da rahat sığar.

Çok alan gözükmüyor ama sistemde bir sıkıntı olmaz değilmi ?

Evet, sığar. Fazeon F2 kasanın maksimum CPU soğutucu yüksekliği 165 mm. Thermalright Burst Assassin 120 yüksekliği 154 mm, yani yaklaşık 11 mm boşluk kalıyor. Burst Assassin 120 SE / SE ARGB ise 148 mm, daha da rahat sığar.
Yapay zekaya attım hocam, sende bi yaz iyice emin ol istiyorsan

Evet, verdiğiniz bilgilere göre herhangi bir sorun olmadan sığar gözüküyor. Kasanızın işlemci soğutucu mesafesi 165 mm. Bu soğutucunun 154 mm. Tek fanlı Thermalright Burst Assassin de ramlere çarpmıyor gözüküyor. Anakartla uyumlulukta da bir problem yok. İşlemci için de gayet yeterli. Alınabilir.

Ramlere çarpacak diye biraz telaşım var ama. Tamam ozaman. Bursa içinde satan bir yer varmı acaba mediamarkt vatanda fln yokta.

Tamam ozaman Thermal Burst Assassin SE alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satan bir mağaza yokmu acaba Bursada

Ramlere çarpacak diye biraz telaşım var ama. Tamam ozaman. Bursa içinde satan bir yer varmı acaba mediamarkt vatanda fln yokta.
Ramlere temas işi genelde çift fan kalın bloklu sogutucularda oluyor genelde bunda bi sorun yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsin ihtiyacın varsa al geç.

Stok soğutucu var bazen çok ısınıyor cpu o yüzden.
Alıcak bir yer bulamadım medimarkta fln yok.

Geri