❌İndirim Bitti! Thermalright Wonder Vision 360 11160(+Kargo)

Hm bı arkadaş sıvı soğutmaya ömür boyu garanti veriyolar zarar olursada oduyorlar yazmış. Sıvı sogutmami alsak acaba 9900x3d için phantom spirit düşünüyordum. Sıvı sogutmadada pompa fan bunlar ayrı ayriya. Evdeki su tesisatı gibi pompayı çok açıp fanı yavaslatsak sorun mu oluşur acaba hiç anlamıyorum
Ortalama bir kule tipi alıp (phantom spirit gibi) ustüne kaliteli fan takabilirsin noctua mesela veya daha ucuz ama kaliteli bir marka. Yani kule tipi ile 360mm sıvı soğutmayı karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum hem fiyat olarak dağlar kadar fark var hem yapısal olarak farklılar. Performans olarak 10 derece fark etmiyor bile. 10 bin tl'den fazla hiçbir soğutucuya bence verilmez. Pompanın üstünde de ekran olmasın bir zahmet :D monitör parası kadar fiyat farkı çıkıyor.

evet beyaz olanın stoğu bitmiş yd gelecek 1 ayı bulur kafadan
bendeki şansın neden beklersin ki al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama bir kule tipi alıp (phantom spirit gibi) ustüne kaliteli fan takabilirsin noctua mesela veya daha ucuz ama kaliteli bir marka. Yani kule tipi ile 360mm sıvı soğutmayı karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum hem fiyat olarak dağlar kadar fark var hem yapısal olarak farklılar. Performans olarak 10 derece fark etmiyor bile. 10 bin tl'den fazla hiçbir soğutucuya bence verilmez. Pompanın üstünde de ekran olmasın bir zahmet :D monitör parası kadar fiyat farkı çıkıyor.
ne öneririsniz hocam

bunu değil hocam zaten ben dijitala ekran phantom spirit düşünmüştüm. 3500 4000 falan oluyor. Güzel 360 arctic de 5 5.5 o yüzden dedim

uzun süredir 13k seviyelerinde geziyordu ryuo4 ya da tryx panorama düşünenler göz atabilir
@achardir @shaco27 bak ya gene gelmiş.
Kafa karıştırıyor.
Bir anda lian li fan yerine 🤔🫪

o muhabbet eskidendi şimdi arctic asus gibi kaliteli markalardan alırsan ömür boyu garanti falan veriyorlar sıvısı akıp sistemini bozarsaki milyonda 1 falan karşılaşabileceğin bi olay zararı ödüyolar sana
Aynen senin profil foton anlık ya.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
@achardir @shaco27 bak ya gene gelmiş.
Kafa karıştırıyor.
Bir anda lian li fan yerine 🤔🫪
hayır alma lian li gelmek üzere 1 bilemedin 2 aya burda. bu aio pahalı ve build kalitesi premium değil lian li çok daha üst düzey bu fiyat bandında çıkacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033