- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet beyaz olanın stoğu bitmiş yd gelecek 1 ayı bulur kafadanTahmini teslimat: 08 Temmuz. yazıyor doğrumudur
evet beyaz olanın stoğu bitmiş yd gelecek 1 ayı bulur kafadanTahmini teslimat: 08 Temmuz. yazıyor doğrumudur
Ortalama bir kule tipi alıp (phantom spirit gibi) ustüne kaliteli fan takabilirsin noctua mesela veya daha ucuz ama kaliteli bir marka. Yani kule tipi ile 360mm sıvı soğutmayı karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum hem fiyat olarak dağlar kadar fark var hem yapısal olarak farklılar. Performans olarak 10 derece fark etmiyor bile. 10 bin tl'den fazla hiçbir soğutucuya bence verilmez. Pompanın üstünde de ekran olmasın bir zahmetHm bı arkadaş sıvı soğutmaya ömür boyu garanti veriyolar zarar olursada oduyorlar yazmış. Sıvı sogutmami alsak acaba 9900x3d için phantom spirit düşünüyordum. Sıvı sogutmadada pompa fan bunlar ayrı ayriya. Evdeki su tesisatı gibi pompayı çok açıp fanı yavaslatsak sorun mu oluşur acaba hiç anlamıyorum
bendeki şansın neden beklersin ki al geçevet beyaz olanın stoğu bitmiş yd gelecek 1 ayı bulur kafadan
ne öneririsniz hocamOrtalama bir kule tipi alıp (phantom spirit gibi) ustüne kaliteli fan takabilirsin noctua mesela veya daha ucuz ama kaliteli bir marka. Yani kule tipi ile 360mm sıvı soğutmayı karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum hem fiyat olarak dağlar kadar fark var hem yapısal olarak farklılar. Performans olarak 10 derece fark etmiyor bile. 10 bin tl'den fazla hiçbir soğutucuya bence verilmez. Pompanın üstünde de ekran olmasın bir zahmetmonitör parası kadar fiyat farkı çıkıyor.
bunu değil hocam zaten ben dijitala ekran phantom spirit düşünmüştüm. 3500 4000 falan oluyor. Güzel 360 arctic de 5 5.5 o yüzden dedimOrtalama bir kule tipi alıp (phantom spirit gibi) ustüne kaliteli fan takabilirsin noctua mesela veya daha ucuz ama kaliteli bir marka. Yani kule tipi ile 360mm sıvı soğutmayı karşılaştırmayı mantıklı bulmuyorum hem fiyat olarak dağlar kadar fark var hem yapısal olarak farklılar. Performans olarak 10 derece fark etmiyor bile. 10 bin tl'den fazla hiçbir soğutucuya bence verilmez. Pompanın üstünde de ekran olmasın bir zahmetmonitör parası kadar fiyat farkı çıkıyor.
hangi işlemci için?bendeki şansın neden beklersin ki al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne öneririsniz hocam
hangi işlemci için?
bu soğutucu oyunlarda 70 derece üzerine çıkarmaz senin işlemciyi https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
@achardir @shaco27 bak ya gene gelmiş.Thermalright Wonder Vision 360 UB ARGB AiO Cpu Cooler, A-RGB, 6.67” OLED Display – 360mm, Black
360 mm radiator, 2K OLED curved display, ARGB PWM fan, high-performance pumpwww.jumbum.com.tr
uzun süredir 13k seviyelerinde geziyordu ryuo4 ya da tryx panorama düşünenler göz atabilirThermalright Wonder Vision 360 UB ARGB AiO Cpu Cooler, A-RGB, 6.67” OLED Display – 360mm, White
360 mm radiator, 2K OLED curved display, ARGB PWM fan, high-performance pumpwww.jumbum.com.tr
olur hocambu soğutucu oyunlarda 70 derece üzerine çıkarmaz senin işlemciyi https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
bunun üstünde bir şey istersen sıvı soğutma almak daha mantıklı oluyor istersen öneririm
Aynen senin profil foton anlık ya.o muhabbet eskidendi şimdi arctic asus gibi kaliteli markalardan alırsan ömür boyu garanti falan veriyorlar sıvısı akıp sistemini bozarsaki milyonda 1 falan karşılaşabileceğin bi olay zararı ödüyolar sana
Bunlardan ürün almak yerine kullanma daha iyi
hayır alma lian li gelmek üzere 1 bilemedin 2 aya burda. bu aio pahalı ve build kalitesi premium değil lian li çok daha üst düzey bu fiyat bandında çıkacaktır.