Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

Bilgi için sağolun hocam bende 2k monitör kullanıyorum ama 2kda bile darboğaz fazla olacağı için şuanki durumumda amd tarafindada birisi bahsetmişti bu konuda nvidiadaki dsr çarpan gibi 2k monitore 4k sıkıştırmasını yapıyor 4k performansı alıyoruz darboğaz çözülür bu sayede yanlış hatirlamiyorsam amd vsr idi adı sistemi ddr5 e gecirene kadar fsr 4.1 quality ile gayet iyi performans verir diye düşünüyorum genede zaten 4kdada kullanilabilen bir kart. Amazondan alacağım zaten sanırım 30 gün içinde memnun kalıp kalmadığım belli olur duruma göre iade denerim ama şuan bi sorun çıkacağını düşünmüyorum ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle dediniz ama direkt 5070 kullanıcıları bile bazı durumlarda yetmediğini söylüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyisi 9070xt den yana durmak gibi şuanda sanırım kararımı verdim gibi
Yani hocam 4k desen tamam dicemde 2k da yeterli olur bence genede için rahat etmiyorsa 9070xt 16gb almanı öneririm 5070ti muadili bi kart kendisi 4k da bile güzel performans verir seni üzmez oyun için alacaksan 9070xt al ama aynı zamanda yayıncıyım yayın yaparım render fln alıyorum çok sık dersen 5070 bi tık daha iyidir cuda çekirdeği mevzusundan
Şimdi 9070xt ile bunlar yapılmaz denmez kesinlikle 9070xt de iş de üzmez ama genel amaç iş ise nvidia öneriirdim ben sonuçda amd oyun odaklı olarka vram olarak da önde

Geri