Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Ekran görüntüsü 2026-05-31 120420.webp

Yedek telefon olarak alınır mı sizce?
Alıntıyı görüntüle
alıp iade mi ettin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam poco serisi tavsiye etmiyorum
Kalite olarak redmilerin bile altı
poco kullanıyorum bu konuda bir fikrin oldugunu da sanmıyorum redmiyle kıyaslıyorsun poco x mi f mi hepsi başlı başına bi klasman

en bastaki %10-20 indirim sonra pek düzgün fiyatlı ürün gelmedi tek tük keşke indirim geri gelse

Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.

1780233197278.webp

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.

KONUDA LÜTFEN TELEGRAM LİNKİ İSTEMEYİNİZ.

Güncelleme;
Çoğu iyi fiyatlı ürünün stoğu bitti tek tük kaldı veya tekrar geliyor tüm ürünler için

Konu 2025 yılının en popüler konusu oldu değerlendirenlere hayırlı olsun bu nedenle konuyu depo indirimleri için ana konu olarak düzenliyorum

14 günde 500.000 hit. Konu başında olan arkadaşların çoğu halen burda. Mcquenn sadakatinizi takdir ediyor 🏹

6.04.2026 itibariyle 1 milyon hit
çok iyi saatler var alınabilir

Alıntıyı görüntüle

Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini buna yapıştırıp iade ediyor. Amazon depo da dünden razı kazıklanmaya. Bu şekilde heyecanla beklediğim durum hüzünle sonuçlanıyor.
Müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlatın
Kaç kere satıldı kaç kere iade edildi diye bakarlar

Alıntıyı görüntüle

Her gün insanlığa olan inancım biraz daha azalıyor

alıp iade mi ettin

poco kullanıyorum bu konuda bir fikrin oldugunu da sanmıyorum redmiyle kıyaslıyorsun poco x mi f mi hepsi başlı başına bi klasman
Elimde poco f5 pro var bayağı klasman
Önbellek temizliği yapmadığım zaman
Tofaşa dönüşüyor onu geçtim ilerleyen zamanlarda aktif 2.senesini doldurduğu da şarjın %5 düştüğü zaman aşırı kasmaya başlayacak
Not
Redmi k60 pro da kullandım yandan yemişi aynı yani

Ürün adresinize gönderilemiyor uyarısı alıyorum anında stok mu bitiyor da böyle yoksa Ankara'ya depo ürünleri göderilmiyor mu?

Geri