Uygun Mouse Pad Önerisi

hocam ben kullanmıyorum onu bir tek alırsam sıkılınca dünya haritasına bakarım diye düşündüm kalitesiz bir şey önerdiysem özür
valla beş para etmez malzeme falan berbat mouse üzerinde kaymıyor

xradersa bakabilirsin birde steelseries qck onada bakabilirsin
Steel series in kiler çok klasik geliyor ama malzemesi mi iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xradersa bakabilirsin birde steelseries qck onada bakabilirsin
Xraders iyidir hocam sağolun

hocam zaten ayırmayın böyle alınıyor üstünde saçma sapan canavarlar anime kızları felan çok çirkin duruyor benim gözümde herkese hitap eden bir mouse pad çok iyi olur
Kimine göre iyi geliyor öyle animeli seyler

Mouse pad e ihtiyacım var Mouse pad piyasasını bilmiyorum ama bir mouse pad a çok para vermek ye istemiyorum ona göre önerirsin maksimum 1000 TL lik falan.
klasse gear al geç

klasse gear al geç
https://www.klassegear.com/products/klassegear-pro-gaming-mouse-pad?variant=41634273427546 şunun farklı bir tasarımını kullanıyorum markası da xrades porge gibi markalara göre daha iyi düz siyahı 500 civarıymış alın geçin
bence dümdüz siyahta iç karartıyor ya beğendiğiniz bir tasarımı almanız daha iyi.

Attığın ürün güzel bir şeye benziyor ama çok anlamıyorum kayma falan önemli diyorlar

O kadar para verdikten sonra belki şekilli şeyler de alabilirim

Hocam kayması iyi mi malzemesi falan
hocam mouse skatezinden dolayı sanırım pek kaygan değil ama nouse skatezinden dolayı olduğunu düşünüyorum.ama bu haliyle bile memnunum şuanda.

klasse gear al geç

https://www.klassegear.com/products/klassegear-pro-gaming-mouse-pad?variant=41634273427546 şunun farklı bir tasarımını kullanıyorum markası da xrades porge gibi markalara göre daha iyi düz siyahı 500 civarıymış alın geçin
bence dümdüz siyahta iç karartıyor ya beğendiğiniz bir tasarımı almanız daha iyi.
O siteden sevdiğim tasarımı alabilirim teşekkürler

tam bütçe nedir birde yüzey speed mi control mü ne istiyorsunuz belirtirseniz önerebilirim
speed olsun onerileri 1000-2000-3000 olarak yap ama tabi cok fazla para harcamak istemem ha su urunun soyle ozelligi var dersen o zaman isler degisir

speed olsun onerileri 1000-2000-3000 olarak yap ama tabi cok fazla para harcamak istemem ha su urunun soyle ozelligi var dersen o zaman isler degisir
buna bak kullanıyorum memnunum

buna bak kullanıyorum memnunum
attigim urune ne diyorsun reis bununla farki ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983