1080p 24.5'' Tandem W-OLED Monitör Tanıtıldı

Tayfunns

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,551

Ekler

• 12866.webp
    12866.webp
    52.2 KB · Hit: 342
  • 12863.webp
    12863.webp
    157.6 KB · Hit: 346
Son düzenleme:
Biz seni gittin sanıyorduk reis ya 😃
Reis televizyonlar konusunda bilgili misin 65-70 bandında televizyon arıyoruz var mıdır önerin?
Lg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.

Mesela bu:

TCL modelleri olarak şunlar alınabilir:

Iffalcon:

Bütçendeki tv leri kıyaslamak istersen buraya bakabilirsin:

OLED olarak yerli markalar ve LG b serisi dışında bir ürün göremedim. Bence b serisi parlaklığı memnun etmez. C serisi almak daha mantıklı ama stoklarda göremedim.

Son düzenleme:
Lg c5 alırken bütçemdeki 40-50k arası tv lere bakmıştım önemli şeyleri biliyorum. Yani iyi ve kötüyü ayırt edebilirim. Neticede tv de bir monitör sayılır biraz daha özelliklisi. Ama incelemesini görmeden yorum yapamam. TV lere zaten normalde bakmadığım için modellere pek hakim değilim. Ama araştırdığım kısa süre kadarıyla Oled almayacaksan tr de satılan en mantıklı mini led modelleri TCL-IFFALCON-NEXSTAR markalarına ait. TCL dünya devi panel üreticisi. Iffalcon tcl alt markası. Nexstar da çinli bir üretici olan ktc ürünlerini alıyor montajlayıp satıyor genellikle. Ürünleri de olumlu yorumlara sahip. Eğer büyük boyutlu bir şey bakıyorsan 75'' nexstar mini led mantıklı.

Mesela bu:

TCL modelleri olarak şunlar alınabilir:

Iffalcon:

Bütçendeki tv leri kıyaslamak istersen buraya bakabilirsin:

OLED olarak yerli markalar ve LG b serisi dışında bir ürün göremedim. Bence b serisi parlaklığı memnun etmez. C serisi almak daha mantıklı ama stoklarda göremedim.
Hocam bu miniled noluyor bide servisleri vardır dimi bunların

Hocam bu miniled noluyor bide servisleri vardır dimi bunların
Ekranda yüzlerce mini ledler oluyor bunlar açılıp kapatılabiliyor. Bu sayede daha derin siyahlar, daha yüksek kontrast oranı, daha yüksek parlaklık vs sağlanıyor. Servisleri var.

OLED ile tüm pikseller kendi ışığını yanmıyor ama bunda yanma riski yok.

Görüntü olarak oled tabii ki ezer. Ama bütçene göre 55'' oled düzgün göremedim.

XG259QNS en iyi IPS'lerden, bu da bizim oled versiyon, çıksın da alalım xd

evet 1080p ips monitöre 12k verdim

Geri