Öneri 10k Bütçe ile Hangi Kasa ve Psu Alırsınız?

Flex45

80+
Reaksiyon skoru
31
Lian Li o11 kasayı çok beğendim toplamda 10k bütçe ile bu yada buna benzer bir kasa ve gold psu tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.

kardeşim sen bana alacağın anakartı fanı ekran kartını söyle birkaç model öneriyim çünkü bunların boyutlarını düşünerek almak daha mantıklı olur

kardeşim sen bana alacağın anakartı fanı ekran kartını söyle birkaç model öneriyim çünkü bunların boyutlarını düşünerek almak daha mantıklı olur
b650m yada b850m anakart, 5070 2 yada 3 fanlı olabilir kasaya göre alırım, işlemci soğutucusu ise kasaya göre alabilirim hocam

Bunlar olabilir üstat istediğin şekilde oturtursunda hiçbir problem yaşamassın bunlar psu dahil bide cebini de rahatlatır

Ama çok araştırmadım haberin olsun belki daha iyi fırsatlar bulursun psu konusunda

Bunlar olabilir üstat istediğin şekilde oturtursunda hiçbir problem yaşamassın bunlar psu dahil bide cebini de rahatlatır

Ama çok araştırmadım haberin olsun belki daha iyi fırsatlar bulursun psu konusunda
O Bitfenix'in korumları var mı acaba? Hiç güven vermedi. Corsair'i alırdım.

çin malı kasa psu almamak için oem paket almak yerine tek tek topluyorum hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyaz mı siyah mı?
Beyaz

Lian Li o11 kasayı çok beğendim toplamda 10k bütçe ile bu yada buna benzer bir kasa ve gold psu tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
bence o11 yerine bunu tercih edebilirsin lian li o11 dynamic mini v2 kullanıyorum gerçekten kasanın içini dolu dolu gösteriyor 2 fanlı veya 3 fanlı ekran kartıda alsan kasanın içindeki görüntüsü küçük bir kart kullanıyorsun gibi kalmıyor

Geri