❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Değerli Müşterimiz, xxxxxxxxx numaralı siparişinize ait fiyatın eksik/hatalı olması sebebiyle iptal edilmiştir. Yaşanan aksaklıktan dolayı üzgünüz. Telafi amaçlı, online alışverişte tüm ürünlerde kullanabileceğiniz 750 TL indirim kodunuz tanımlandıktan sonra ayrı bir SMS ile tarafınıza iletilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kabul eder miyim? SS'ler alındı mail atıldı verilen cevaba göre thh başvurumu yapar beklerim açık olan bir davam vardı pttavm ile 3. ayındayız son aşamaya geldi yana yakıla aradılar iptal edin başvuruyu ürünü gönderelim diye 😁 o cezayı yemedikten sonra akıllanmaz bunlar, bence herkes şikayet etsin gerçek sorumlu dışında kimse bir şey kaybetmez ki o da burada doğrudan market...

Ben de Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. 3 ay bekleriz ama değer bence, fiyat farkı çok. Kuponu kullanmayacağım başvuruya zarar vermesin diye.

İptal etmişler sanki beğenerek aldıkta iptal ediyorlar. koskoca medimarkt harbiden rezalet hizmet ilk web siparişimdi bu arada

Ayrıca verdikleri ya da verecekleri ya da en azından vereceklerini duyurdukları bu kupon indirim haberi ile de doğrudan bizim zararımızı da kabul etmiş oluyorlar ki bu da thh davasında güzel koz iki fan fiyat farkından benim tahmini zararım 8000 küsür neden 750 tl yi kabul edeyim?

İptal etmişler sanki beğenerek aldıkta iptal ediyorlar. koskoca medimarkt harbiden rezalet hizmet ilk web siparişimdi bu arada
Asus monitörü 1500 tl alan oldu 300 hz i onuda iptal ettiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca verdikleri ya da verecekleri ya da en azından vereceklerini duyurdukları bu kupon indirim haberi ile de doğrudan bizim zararımızı da kabul etmiş oluyorlar ki bu da thh davasında güzel koz iki fan fiyat farkından benim tahmini zararım 8000 küsür neden 750 tl yi kabul edeyim?
Thh başvuralım bakalım ne olacak

hem kuponu kullanıp hem de thh ye şikayet etmeye giden agalar :kekw:

ya bu gemini aşırı makara kendi kendine size rağmen alıyoruz yazmış postere JSDFJGJFDSJDFGFDG yemin ederim böyle bir metin girmedim
1780398344142.webp

Ekler

• Gemini_Generated_Image_aae9zlaae9zlaae9.webp
    Gemini_Generated_Image_aae9zlaae9zlaae9.webp
    261.3 KB · Hit: 60
Ya beyler bu tüketici hakem heyeti sonucu ne zamana çıkar 20 güne lazım bana vantilatör 😁

3-4 ay sürer muhtemelen sen başvuru yaptıktan sonra savunma istenir genelde cevap vermiyorlar ikinci kez isteniyor bu aşama son o sebeple o dönemlerde haklı kullanıcılara kaybedeceklerini bildikleri müşterilere ulaşıp şikayeti geri çekmesi ve ürünü iletebilecekleri konusunda aramalar başlar ısrarlı ısrarlı 🤭 ben kutuma gitmek istiyorum dedin mi güzel bir ceza ile birlikte ya aradaki farkı kupon olarak verirler ki bu durumda 8000 bin civarı benim için ya da doğrudan ürünleri o fiyattan verilmesine hükmeder heyet...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri