🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Ama benim anakartta beyaz sıvı soğutucu ne alcam bilmiyorum beyaz alırım galiba
Sadece beyaz veya siyah olacak diyenleri takma bende ekran kartı 9070xt pulse siyah, kasa beyaz, sıvı soğutucu beyaz ,anakart siyah, ram ler rgb ve siyah,psu da siyah ve ekipmanlar beyaz şuan sistem epey güzel sade duruyor takma al gitsin arada soğutma farkı yok veya güç farkı yok sadece beyaz ve rgb var.Eğer benlik sıkıntı olmaz dersen ekleyip al ama sırf full beyaz veya siyah yapacaksın diye bir şey yok yapay zekadan görsel vs al istersen aklında tasarla öyle sipariş et 😀

5070ti'ya 15k fazla vereceğime 9070xt + 9800x3d alırım. Bu kart 5080'i de anlamsızlaştırıyor bence, 30k fazla ödüyorsun aldığın fps maks %15 artıyor. Ayrıca linux tarafında nVidia driver'ları hala felaket. Benim için tek eksisi DLSS/RT gibi teknolojileri geriden takip etmesi.
Ama benim anakartta beyaz sıvı soğutucu ne alcam bilmiyorum beyaz alırım galiba
pure taksitli 35k-37k civarına düşüyor amazonda zaman zaman.

5070ti'ya 15k fazla vereceğime 9070xt + 9800x3d alırım. Bu kart 5080'i de anlamsızlaştırıyor bence, 30k fazla ödüyorsun aldığın fps maks %15 artıyor. Ayrıca linux tarafında nVidia driver'ları hala felaket. Benim için tek eksisi DLSS/RT gibi teknolojileri geriden takip etmesi.

5080 overclocklu 5070ti gibi bir şey zaten bence serideki en saçma kart.

5080 zaten çok anlamsız bir kart. Performans olarak en az 4090 kadar güçlü olması gerekirken 5070 Ti'a çok yakın. Geçen yıl 9070 XT ve 5070 Ti fiyatları birbirine yakındı. O dönem Nvidia almak mantıklıydı. 9070 XT fiyatları neredeyse sabit kalırken Nvidia fiyatları belirgin arttı. 9070 XT AMD'nin GPU tarafında oyunculara yaptığı en büyük güzelliklerden birisi.

Hocam 9070XT nin en tepe modeli hangisi ? Araların da aman aman bir fark var mı?
Mercury OC,Nitro,Taichi,Red devil

Ses olarak red devil
soğutma olarak Mercury OC
ses ve soğutma dengeli olsun dersen önce Taichi sonra nitro.

red devil sıcak yada Mercury OC sesli çalışmıyor bu arada o konularda da iyi modeller ama asıl belirgin farklar bunlar.

32999 TL ve 9 taksit olunca dayanamadım aldım. 5070'i nakite çevircem artık.

9 taksit direkt normal karta olsa keşke, hepsiburada kartı çıkartmak istemiyorum. Kart çıkarma çabuk onaylıyor ve limit veriliyor mu? Kendi kartımda kredi notum çok iyi gözüküyor. Ek olarak Hepsiburada kartında yıllık aidat da vermek gerekiyor ama belki bu kart için kullanılır.

Rx5500xt'ten güzel bi geçiş olur ama sadece cs oynadığım için şu an yetiyor, bilemedim, tavsiyelerinize açığım. Daha öncesinde 30k'ya düşmüştü bu kart ama taksit var mıydı hatırlamıyorum. Aşırı bir indirim olmadığı sürece çok alasım da yok kartı ama 9 taksit olması mükemmel ya, bilemedim

9 taksit direkt normal karta olsa keşke, hepsiburada kartı çıkartmak istemiyorum. Kart çıkarma çabuk onaylıyor ve limit veriliyor mu? Kendi kartımda kredi notum çok iyi gözüküyor. Ek olarak Hepsiburada kartında yıllık aidat da vermek gerekiyor ama belki bu kart için kullanılır.

Rx5500xt'ten güzel bi geçiş olur ama sadece cs oynadığım için şu an yetiyor, bilemedim, tavsiyelerinize açığım. Daha öncesinde 30k'ya düşmüştü bu kart ama taksit var mıydı hatırlamıyorum. Aşırı bir indirim olmadığı sürece çok alasım da yok kartı ama 9 taksit olması mükemmel ya, bilemedim
Alabiliyorsan al. İşlemci yetersiz gelir diye tahmin ediyorum 5500xt kullandığına göre ama sonradan değişirsin. Aşırı indirim olmaz bu karta 30K falan Max. Ayrıca PSU kontrol edin.

Alabiliyorsan al. İşlemci yetersiz gelir diye tahmin ediyorum 5500xt kullandığına göre ama sonradan değişirsin. Aşırı indirim olmaz bu karta 30K falan Max.
Geçenlerde indirim yakalayıp 7800x3d'ye geçtim hocam, imzamdaki sistem eski, biraz araştırdım da kart ilk çıktığında düşük limit verdikleri çok oluyormuş, boş yere de uğraşmak istemiyorum, denemekten başka çözümü görmenin yolu yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@frostybite 6 taksit alınır mı sence, hb kart limiti düşük çıkıyormuş genelde. Kuponla beraber 32.5'a geliyor bende.

Son düzenleme:
@frostybite başvurdum 40k limit çıktı 9 taksit alıyorum hocam, teşekkürler

Dostlar şimdi bu model hangi seviyede 9070 xt lerde başlangıç mı orta mı? Bu fiyata alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri