Konuştuğum Kız Problemlimi?

Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?
Kral Kız Bir 2-3 Saatini Sana Ayırmicaksa Buluşup 1 Kahve İçip 2 Sohbet Etmicekse Zaten Sal Gitsin

Arkadaşlar merhaba bi kız ile yaklaşık bir aydır konuşuyoruz insta ve wp üzerinden. Buluşmak için birbirimizi fazlasıyla tanıyoruz fakat kız buluşmaya gelmek istemiyor nedeni ise Yks yüzünden. Yaklaşık 18 gün var Yks sınavına fakat bana yarım gün ayırıp buluşmaya gelmiyor sınava çalışmam lazım diyor. Bende ona soru sordum daha bir hafta öncesine kadar telefonla oyunuyordun şimdimi geldi aklına diye onun söylediği şey ise ailem ile kavga ettim daha yeni aklım başıma geldi dedi. Bilmiyorum buluşmakmı istemiyor yoksa sizce buluşmakmamak için bir nedenmi ?
Bence sınav senden daha önemli. Belki kötü geçecek buluşma boşuna sınavın içine etmesin

18 gün yaşayacağın gerginlik
sen sınava girmiyor musun kaç yaşındasın

dostum muhtemelen kızın benchindesin bir insan bütün gün boyunca ders çalışamaz şahsi kanaatimce buluşmak istememesi fikri daha akla yatkın geliyor

Kral kızı en iyi sen bileceksin benim gibi bir otistikse günlük 7 8 saat ders üstüne 5 6 saat telefon yapıyor olabilir deneme sonuçları 80tyt 50ayt üstüyse kız haklı ama 1 milyon zor yapacak biriyse atı alan üskadarı geçti.

Kardesim cok basit bir yolu var cevabinin

cozum: 22 gun sonra sinav bittsin ve bir akc gunde stes ve yorgunlugunu atsin sonra bulusmak iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri