🔥İndirim Corsaır 32gb Rgb 5600mhz Cl40 Ddr5 18.999,00 TL 🔥(Sadece Magaza Stok Kalmış)

Pahalı halen

Hocam selamlar, bu RAM'i almak kesinlikle ama kesinlikle mantıklı değil, direkt uzak durmanı tavsiye ederim.
Görselde paylaştığın o Corsair bellek 32GB kapasiteli olsa da "Single Kit" yani tek modül olarak satılıyor.
Yeni nesil DDR5 sistemlerde tek kanal RAM kullanmak, o güzelim işlemcilerin bant genişliğini yarı yarıya düşürüp sistemin boğazını resmen sıkmak demektir.
Üstelik 5600MHz hızı ve CL40 gibi devasa bir gecikme değeri var; güncel işlemciler için bu değerler maalesef çok zayıf ve oldukça yetersiz kalıyor.
İşin en can alıcı noktası ise fiyattır; bu tek modül yavaş RAM'e 19.000 TL vermek bana sorarsan tam bir akıl tutulması olur.
Şu anki o meşhur bellek krizine rağmen, üzerine sadece ufak bir ekleme yapıp 20.000 TL bandında 2x16GB şeklinde 6000MHz hıza ve CL30 gecikme değerine sahip çok daha performanslı kitler bulabiliyorsun.
Bu sayede 2x16GB alarak bellekleri "Dual Channel" (Çift Kanal) çalıştırırsın ve işlemcinin gerçek gücünü açığa çıkararak oyunlarda çok daha akıcı bir deneyim elde edersin.
Kısacası paranı bu tek kanallı ve yavaş modele bağlamak yerine kesinlikle bütçeni 2x16GB 6000MHz CL30 bir set için kullanmalısın.

Öncelikle bu rami almayın. Facebook gruplarında da al-satçı fırsatçılar var onlardan da bir şey almayın. Fırsat vermeyin. Bu rame 19 bin lira verirseniz yarın fiyatı 25 bin olur. Yapmayın şunları, düşmeyin tuzağa
İhtiyaç var alıyoruz maalesef

Hocam selamlar, bu RAM'i almak kesinlikle ama kesinlikle mantıklı değil, direkt uzak durmanı tavsiye ederim.
Görselde paylaştığın o Corsair bellek 32GB kapasiteli olsa da "Single Kit" yani tek modül olarak satılıyor.
Yeni nesil DDR5 sistemlerde tek kanal RAM kullanmak, o güzelim işlemcilerin bant genişliğini yarı yarıya düşürüp sistemin boğazını resmen sıkmak demektir.
Üstelik 5600MHz hızı ve CL40 gibi devasa bir gecikme değeri var; güncel işlemciler için bu değerler maalesef çok zayıf ve oldukça yetersiz kalıyor.
İşin en can alıcı noktası ise fiyattır; bu tek modül yavaş RAM'e 19.000 TL vermek bana sorarsan tam bir akıl tutulması olur.
Şu anki o meşhur bellek krizine rağmen, üzerine sadece ufak bir ekleme yapıp 20.000 TL bandında 2x16GB şeklinde 6000MHz hıza ve CL30 gecikme değerine sahip çok daha performanslı kitler bulabiliyorsun.
Bu sayede 2x16GB alarak bellekleri "Dual Channel" (Çift Kanal) çalıştırırsın ve işlemcinin gerçek gücünü açığa çıkararak oyunlarda çok daha akıcı bir deneyim elde edersin.
Kısacası paranı bu tek kanallı ve yavaş modele bağlamak yerine kesinlikle bütçeni 2x16GB 6000MHz CL30 bir set için kullanmalısın.
Single kit ama parası olan 2 tane alır? 32x2 dual kullanmış olur. Ayrıca yeni Intel Core Ultra serilerinde CL değerlerinin eski önemi yok diye okudum. Intel işlemci kullananlar için bence fiyat iyi.

yok ya değmez aga 2k daha koy 6000 mhz cl30 al geç dişe dokunur bi indirim değil

rica etsem link atarmısınız
bahsettiğim ram bu ara sıra indirime düşüyor takip etmek lazım biraz şuan tek modül 11,500 tl

Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rica etsem link atarmısınız
bu arada kontrol ettim 10500 civarına iniyor fark 2 değil 3 k civarı oluyor artık siz değerlendirirsiniz kusurabakyın yanlış bilgi verdin fark için

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaze
Değmes bence

Şu CL olayını ve çift kanalı o kadar abartıyorsunuz ki anlam veremiyorum. CL30 ile CL40 arasında ki aynı freknansa sahip ramin FPSe yansıması taş çatlasın %3 olur. 200 FPS aldığınız oyunda 6 FPS farkeder. Nanosaniye olarak da 3.33 civarına denk gelir. Önemli olan fps değil, yüzde 1lik ve yüzde 0.1 lik değerlere ne kadar sıklıkta düştüğüdür. Onda da hissedemeyeceğiniz kaçar küçük farklar yaratır. Bunun hesaplamasını da Gecikme değeri X 2000 / Ram frekansı olarak hesaplayabilirsiniz. Hele 60 civarı FPS aldığınız oyunlarda bu fark yok sayılır. Makine ya da robot olmanız lazım bunu hissedebilmek için

5600mhz cl40 ne olm manyak mısın geçen 6400mhz cl30 sipariş verdim lexar RGB 2×16 3 taksit 24k ya ben bile uçuk fiyata aldım en azından piyasadaki kere göre çok iyi alma bunu

Geri