Merhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
sakın get veya param güvende olmadan uzaktan alışveirş yapma. Bu adam yüksek ihtimal dolandırıcı. Sakın ürün almadan kimseye para atma dostum. Eğer elden alabiliyorsan 3200tl bedavaMerhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
elden veya get olan ilanlara bakman daha sağlıklı olurMerhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
Anakart çok komplike bir parça her türlü risk varişlemci ram anakart 2.el sorun çıkartmaz. attığın linkdeki satıcı dolandırıcı gibi kral dikkat et
Set olarak alinabilir genelde setler de sorun olmuyorAnakart çok komplike bir parça her türlü risk var
bu satıcı ve rakam değil ama ikinci el am5 işlemci alınabilir pin vs sorunları olmadığı için bozulma ihtimalleri çok düşük 7500f ve 7700x aldım hiç sorun yaşamadım. Face gruplarında güvenilir satıcılardan alırsan başın ağrımazMerhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
Dolandırıcı.Merhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
ikinci el işlemci alınır da bu ilan pek güven vermediMerhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?