9070 XT Fps Değerleri Kaç Olur

Reaksiyon skoru
47
PC toplamak istiyorum bir aksilik olmazsa 9070xt ve 7800x3d li bir sistem istiyorum hep FPS oyunları oynucam ama arada hikaye oyunlarıyla kafamı dinlemek istiyorum o yüzden 1080p monitör alsam sıkıntı yasarmiyim birde oyunlar için en doğru FPS test videolarını nerde bulabilirim birde 10-20k arası daha fazla ödeme şansım olabilir işlemciyi 9800x3d yapcaktim o yüzden ama çok bir farkları yok sanirim

Sıkıntı yaşamazsın

9070 XT 2K kartı, 1080P monitör'de sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca 2K alışınca 1080P çok bulanık gelecektir. Kısaca 2K monitör alın.
FPS tarafında sorun yaşamazsınız, yazılımsal bir sıkıntı olmadığı sürece çoğu oyunu yüksek FPS oynarsınız.

Aynı sistemden mevcut hocam CS2 oynuyorum 400 650 arası FPS alıyorum 2k low da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k monitör almanı öneririm 24 1080p monitörde var onda oynayınca görüntü çamur gibi geliyor

9070 XT 2K kartı, 1080P monitör'de sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca 2K alışınca 1080P çok bulanık gelecektir. Kısaca 2K monitör alın.
FPS tarafında sorun yaşamazsınız, yazılımsal bir sıkıntı olmadığı sürece çoğu oyunu yüksek FPS oynarsınız.
Hocam bana 1080p yeter ama FPS yüksek olsun istiyorum

Aynı sistemden mevcut hocam CS2 oynuyorum 400 650 arası FPS alıyorum 2k low da

2k monitör almanı öneririm 24 1080p monitörde var onda oynayınca görüntü çamur gibi geliyor
Hocam 2k monitör alınca oyunu 2kda oynamak zorunda değil miyim FPS düşüşü olmazmi

hocam youtube'a 7800x3d vs 9800x3d 9070xt yazıp inceleyebilirsiniz.
En doğru kanal hangisi

Hocam birde 10-20k fazla koyup hangi parçayı değiştirmek mantıklı olur kesin değil ama belki parça değiştirebilirim almak istediğim sistemden o zamana belli olmaz ama

Hocam 2k monitör alınca oyunu 2kda oynamak zorunda değil miyim FPS düşüşü olmazmi

En doğru kanal hangisi
rastgele kanallar rastgele insanlar vidyo çekiyor çoğunlukla ve hepsi de genellikle güvenilir yorumları okursanız daha fazla fikir sahibi olursunuz o vidyolarda

En doğru kanal hangisi

Hocam birde 10-20k fazla koyup hangi parçayı değiştirmek mantıklı olur kesin değil ama belki parça değiştirebilirim almak istediğim sistemden o zamana belli olmaz ama
Hocam ayalari 1080p ye çekip oynayabilirsin illa 2k oynamak zorunda değilsin

9070xt 1080p'de oynatır gayet de darboğaz da yaşamazsın 7800x3d zaten iyi işlemci. kulaktan dolma bilgilerle hareket etme.

ama o kartın hakkı 2k ve 4k'dır haberin olsun

9070XT 4K bile rahatlıkla oynatır 1080p o karta hakaret olmuş ama neyse eğer hep 1080p kalıcaksan indirimde rx 9070 alıp 9800x3d çıkabilirsin fps ağırlıklı oynuyorsun çünkü genede aman aman fark yok iki işlemci arasında

Ben olsam 2K monitor alıp 2K'nın 4:3 çözünürlüklerinden birinde oynardım

Son düzenleme:
PC toplamak istiyorum bir aksilik olmazsa 9070xt ve 7800x3d li bir sistem istiyorum hep FPS oyunları oynucam ama arada hikaye oyunlarıyla kafamı dinlemek istiyorum o yüzden 1080p monitör alsam sıkıntı yasarmiyim birde oyunlar için en doğru FPS test videolarını nerde bulabilirim birde 10-20k arası daha fazla ödeme şansım olabilir işlemciyi 9800x3d yapcaktim o yüzden ama çok bir farkları yok sanirim
Kanka 1080p monitör o sisteme gitmez gibi ya 2k dır hakkı ve kral gibi oynarsın her oyunu hiç üzmez yani şu hali. Fps değerleri olarak kart ve işlemci ismi yazarak çok izlenen videolara bakabilirsiniz daha güvenilir oluyor genelde.

2k monitör alın 1080p hakaret olur o karta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,944
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri