adamlar bana boş kulaklık kutusu göndermiş ** başına gelen oldu mu
Momax marka almıştım teki bozuk geldi. Xiomi olan o kadar eski modelmiş ki şarj girişi Micro usb. Momax ı değişime göndericem diğeri kalsın kenarda sesi güzelmiş.
adamlar bana boş kulaklık kutusu göndermiş ** başına gelen oldu mu
1300tl için iyi bir kulaklık değil. ses kalitesini ben de beğenmedim vokaller boğuk geliyor. ANC özelliği çok zayıf farkı anlamak çok zor neredeyse hiç çalışmıyor. çok ses takıntınız yoksa kullanılabilir ama yüksek kaliteli bir kulaklıktan geçerseniz rahatsız ediyorHavit aralarındaki en kötü üründü herhalde ben beğenmedim
kulakiçi kulaklıklar garantide direkt değişim yapıyorlar o halledilir adamlar bana direkt boş kutyu kutuya koyup göndermişler hayır 200tl verdim adamlar en fazla ne yapabilir ki en fazla açılmış ürün yollarlar diye direkt kutuyu açtım boş kutu göndermiş adamlara gel de kantıla şimdi o kutunun boş olduğunuMomax marka almıştım teki bozuk geldi. Xiomi olan o kadar eski modelmiş ki şarj girişi Micro usb. Momax ı değişime göndericem diğeri kalsın kenarda sesi güzelmiş.
İade değişim seçeneği hijyen ürünü olduğu için yok. Müşteri hizmetleri mail at dedi attım servise götürün diyor. Ben çalışmayan ürün göndermişsiniz diyorum tekrar mail atın diyorlar. Kısır döngüye girdik.kulakiçi kulaklıklar garantide direkt değişim yapıyorlar o halledilir adamlar bana direkt boş kutyu kutuya koyup göndermişler hayır 200tl verdim adamlar en fazla ne yapabilir ki en fazla açılmış ürün yollarlar diye direkt kutuyu açtım boş kutu göndermiş adamlara gel de kantıla şimdi o kutunun boş olduğunu