❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

adamlar bana boş kulaklık kutusu göndermiş ** başına gelen oldu mu

Momax marka almıştım teki bozuk geldi. Xiomi olan o kadar eski modelmiş ki şarj girişi Micro usb. Momax ı değişime göndericem diğeri kalsın kenarda sesi güzelmiş.

Havit aralarındaki en kötü üründü herhalde ben beğenmedim
1300tl için iyi bir kulaklık değil. ses kalitesini ben de beğenmedim vokaller boğuk geliyor. ANC özelliği çok zayıf farkı anlamak çok zor neredeyse hiç çalışmıyor. çok ses takıntınız yoksa kullanılabilir ama yüksek kaliteli bir kulaklıktan geçerseniz rahatsız ediyor

1000163525.webp

Benimkiler de geldi konu sahibine ve mediamarkt a teşekkürler

Momax marka almıştım teki bozuk geldi. Xiomi olan o kadar eski modelmiş ki şarj girişi Micro usb. Momax ı değişime göndericem diğeri kalsın kenarda sesi güzelmiş.
kulakiçi kulaklıklar garantide direkt değişim yapıyorlar o halledilir adamlar bana direkt boş kutyu kutuya koyup göndermişler hayır 200tl verdim adamlar en fazla ne yapabilir ki en fazla açılmış ürün yollarlar diye direkt kutuyu açtım boş kutu göndermiş adamlara gel de kantıla şimdi o kutunun boş olduğunu

Havitin ses seviyesi sadece bana mı düşük geldi? Diğer kulaklıklarda çeyreğinde ulaştığım ses seviyesine bunda yarısında ancak ulaşıyorum.

kulakiçi kulaklıklar garantide direkt değişim yapıyorlar o halledilir adamlar bana direkt boş kutyu kutuya koyup göndermişler hayır 200tl verdim adamlar en fazla ne yapabilir ki en fazla açılmış ürün yollarlar diye direkt kutuyu açtım boş kutu göndermiş adamlara gel de kantıla şimdi o kutunun boş olduğunu
İade değişim seçeneği hijyen ürünü olduğu için yok. Müşteri hizmetleri mail at dedi attım servise götürün diyor. Ben çalışmayan ürün göndermişsiniz diyorum tekrar mail atın diyorlar. Kısır döngüye girdik.

valla ben media marktan normalde de ürün almıyordum şimdi hiç almam şikayetvarı da gördüm destek sıfır bir çok kişiye boş kutu göndermişler Allahtan 200tl lik bir ürün çok da önemli değil iphone alana bile boş kutu göndermişler ama seninkini servis halleder kulak içi kulaklıkları tamir edemiyorlar direkt iade veya değişim oluyor

Havitin ses seviyesi düşük ve Bluetooth hoparlörden farkı yok aşırı derecede dışarıya ses veriyor bit pazarı kalitesinde bir ürün olmuş

Bu havitte instada reels kaydırırken ani ses kesilmeleri oluyor başka yaşayan var mı veya çözümü nedir :D bi de harbi ses çok az nasıl yükseltiriz

Sonunda benimkilerde geldi 🤗

Ekler

• 57788.webp
    57788.webp
    759.6 KB · Hit: 54
Geri