NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,433
düz metal ayaklar amd'nin. içerisinde 4 tane vida çıkacak o vidalarla metal ayakları kuleye sabitle. metal ayakların çıkıntılı kısımları dışarı doğru bakacak.merabalar. forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. birkaç gün önce itopyada satılan frisby soğutucuyu satın almıştım. herkes çentikli olduğunu yazmıştı, bana bir ürün geldi içinde kurulum klavuzu olmadığı gibi soğutucu blokta veya kutu içeriğinde çentikli vs bir şey yok. iki adet vidalı aparat var ve bunlardan düz olanı galiba amd uyumlu emin değilim. kutunun dışında 1x90mm fan yazıyor, ürün modeli p6s. ama fan da 12cm fan. itopya malesef mağaza haricinde teknik destek de vermiyormuş onu da bu vesileyle öğrendik. biraz bakındım ürün FSP nc5 markalı bir başka ürünle fanı haricinde neredeyse aynı. sonuç olarak vidalı yapıda olması benim için daha iyi ama bu ürünü alan diğer arkadaşlara nasıl bir ürün geldi gerçekten merak ettim.
diğer eğri profil ayaklar intelin o da dışarı doğru çıkıntılı takılacak. plastik x işaretine benzeyen aparatta intel anakartın arkasına takılıp, eğri profil ayaklarla kule sabitleniyor.
özetle böyle, bilen adama klavuz lazım değil ama bilmeyen için bu kule tipini takmak sinir edici olabilir. 0 detay var çünkü . klavuz kitapcıgıda stok fan anlatıyor nasıl takıldığını
edit: fotoğrafta ayaklar bi tık alta kaydırılıp takılması lazım. üste takarsan işlemciye bakır yüzey temas etmez gibi duruyor.