MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
sıvı soğutma da gerekiyor sanki aigo fason marka değil mi5070 ti olan çok iyi, sadece bir Psu dokunuşu gerekiyor
sıvı soğutma da gerekiyor sanki aigo fason marka değil mi5070 ti olan çok iyi, sadece bir Psu dokunuşu gerekiyor
sağolasın kardo cümlemize inşallahH.olsun güzel gü lerde kullan kardeşim
Adam ilk mesajında ban yemiş sen bunu dedikten sonra valla senden korkulur hocamBana laf atan çarpılıyor kardeş dikkat et
5070 li normal fiyattı bence. 9070 li olana pahalı bile diyebilirim çünkü 16 ram koymuşlar o niye öyle olmuş anlamadım. 9060XT ve 5070Ti olan mantıklıydı bence. 5070Ti olana ekstra kaliteli bir güç kaynağı alınmalı ama.Alıntıyı görüntüle
hayırlısıyla aldık dostlar bana göre alınabilecek 2 sistemden birisiydi 5070li sistemi ben çok uygun göremedim rabbim alacak olanlara da nasip etsin
bben yazdığımda çarpılmıştı zaten gizem yaratmak için yazdım sonradan okuyan yakalayamazAdam ilk mesajında ban yemiş sen bunu dedikten sonra valla senden korkulur hocam![]()
![]()
bu piyasada peynir ekmek gibi yeniyor hocam 9060xtli sistemi gördünArkadaşlar ben hemn 9060xt hem 5070li sistemi aldım ama pek içime sinmiyor iade etmeli miyim siz ne düşünüyürsunuz bu konuda. Ram fiyatlarının şişkinliğini düşününce indirim oluyor gibi geliyor da pek bilemiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.
9060XT için stok düşer mi acaba tekrardanbende aldım yapandan Allah razı olsun
şanssız 7200 mübende aldım yapandan Allah razı olsun