❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
9060 xt için sonradan stok yenilenmesi olur mu

Vallaha 5070liyi sipariş verdim ama sanki pek avantajlı değil gibi içime sinmedi iade edicem galiba aralarında en iyisi 9060xt li olandı oda tükenmiş

5070 li sistem alınıp ilerleyen vakitlerde gerekirse işlemci işlemci soğutucu anakart ve psu güncellenmesi yapılıp çok daha üst segment bir sistem haline getirilebilir bu hali ile bile harika bence sadece anakart ve psu konusunda biraz şüphelerim var. 120mm sıvı soğutma 7500f i soğutur heralde

9060xt liyi taksitsiz aldım (maalesef yapı kredi) ama değer mi emin olamadım çok içime sinmedi. Nispeten iyi bir laptobum halihazırda var sizce iade etmeli miyim?

Vallaha 5070liyi sipariş verdim ama sanki pek avantajlı değil gibi içime sinmedi iade edicem galiba aralarında en iyisi 9060xt li olandı oda tükenmiş
et dostum bilen alsın çabukkkkkkk

Şu 7500f i görmekten bıktım valla gına geldi her hazır sistemde bu var 7700x falan yokmu üstüne bi 5 6k daha verirdik :D

Fİyatlar tek tek toplayınca avantajlı durumda gözüküyor ama sanırsam bu şuanki ram fiyatlarının şişkinliğinden kaynaklı ben de iade etmeyi düşünüyorum yorumunuz nedir
bedava :) ram fiyatları şiş değil ram fiyatları bu :)

Yok ya bu hazır sistemler benim kafa yapıma göre değil. Hayvan gibi kasaya mATX cücük kadar anakart koyuyorlar, çoğu giriş seviye oluyor zaten. Psu ve sıvı soğutma zaten tırı vırı. Abdullah'ın çabasına lafım yok, onun yapacağı en fazla uygun fiyata piyasadaki rakiplerinden daha dolu ya da ucuz sistem sunmak ama benim asıl lafım sistemi hazırlayan firmalara.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri