🔥İndirim Erazer Deputy 15 P1 Intel Core 7 250h - RTX 5060 16gb - 1 Tb - W11home 53999

Kusura bakma da bu ürün paylaşılır. Fan boyluk yapacaksanız az öteye gidin. Bu paraya İntel sistemli ve w11 lisanslı Asus, HP, MSI gibi markaların ürünlerini paylaşabilirsen buyur paylaş.
Fan boyluk değil dostum asusun ekranı 400nit %100sRGB 3ms. Bu fiyatlara daha iyi bir ekran bulamazsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%45 NTSC ekranlı cihazı övmeyin bana. Yıllardır laptop alıp satarım 500gb ssd ye tav olup bu dandik ekranlı ne olduğu belirsiz cihazı alırsanız satarken asustan en az 5-10k aşağısına satarsınız sonra pişman olursunuz size söyleyeyim. Fiyat avantajı olsa eyvallah bir mantığı var diyeceğim ama fiyat farkı yokken şu cihaza da fanboy olmayın bir zahmet.

Asus ve Erazer için ufak bi karşılaştırma yapalım.
Ekran kısmında Asus, 165hz 300nit %100sRGB 3ms; Erazer, 144hz 250 nit %62.5sRGB ms değeri bilinmiyor
Ram kısmında Asus, 16*1 geliyor yükseltmeye daha müsait; Erazer 8*2 yükseltmesi daha maliyetli olur.
Hafıza kısmında Asus, 512gb; Erazer 1Tb
Ekran kartı ikiside 115w
İşlemciye gelirsek ikiside birbirine denk diyebiliriz.
Adaptör Asus, 230 watt; Erazer 180watt
Windows 11 kodu zaten 200₺ onu hiç konuşmaya gerek yok. Gidip hala erazer alacak varsa ne diyim hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Ekran kısmında Asus, 165hz 300nit %100sRGB 3ms; Erazer, 144hz 250 nit %62.5sRGB ms değeri bilinmiyor
Ram kısmında Asus, 16*1 geliyor yükseltmeye daha müsait; Erazer 8*2 şeklinde yükseltmesi daha maliyetli olacaktır.
Ekran kartı ikiside 115w
Adaptör Asus, 230 watt, Erazer 180watt
Windows 11 kodu zaten 200₺ onu hiç konuşmaya gerek yok. Gidip hala erazer alacak varsa ne diyim hayırlı olsun :)
Yok hacı anlatamıyoruz bu millete. Abdullah övdü diye cihazı çok üst düzey bir şey sanıyorlar. Abdullah övdü de o zaman bu cihaz kaç paraydı hiç düşünmüyorlar. Kısacası çok büyük fiyat avantajı yoksa böyle cihazları almanın hiç bir mantığı yok.

Yok hacı anlatamıyoruz bu millete. Abdullah övdü diye cihazı çok üst düzey bir şey sanıyorlar. Abdullah övdü de o zaman bu cihaz kaç paraydı hiç düşünmüyorlar. Kısacası çok büyük fiyat avantajı yoksa böyle cihazları almanın hiç bir mantığı yok.
Her malın bi ederi vardır ama piyasaya yeni girmiş daha düzgün kullanıcı olmayan, servisi belirsiz ikinci el piyasası oturmamış bi cihaz bana pek mantıklı gelmiyor. Tabi almak isteyene saygım var biz bilgilendirmemizi yaptık gerisi arkadaşların bileceği iş.

Bana göre başta ekran özellikleri ve ekran kartı gelir bu erazer hikaye yeni versiyonuymuş 40.000 TL’ye kadar satılmıştı 44.000’e 43.000’e düştü bu da düşecek ekran özelliklerinden çalmışlar yine eğer dediğiniz gibi %62 sRGB vs ise ekranı asla yükseltemezsin ama RAM hafızayı yükseltebilirsin ben hiç yanaşmam hatta ben bekliyorum ki yeni RTX ekran kartları gelsin onlar ile üretilen cihazlar gelsin ve yeni işlemciler ben beklerim M2 işlemcili Mac mini kullanıyorum her türlü işimi görüyor geforce now üzerinden Euro track oynuyorum bana gereği de yok gerçi de bakalım

Son düzenleme:
Deputy Clevo kasa yanılmıyorsam, giriş seviye
soğutma sistemi kötü.
Hayır Tongfang. İnternete firmanın ismini yaz zaten Deputy'nin tipindeki kasalar çıkıyor. Ki yanılıyorsam bile yine de soğutması başarılı. Kullanan insanların henüz diğer marka laptoplar gibi 95'leri gördüğüne şahit olmadım.

Gamegaraj, Erazer Deputy 15 P1 in Core 7-5060 versiyonunu satışa sunmuş. Core 5 versiyonuna ek olarak Core 7 250h olarak güncellenmiş ve fiyatı 54000 9 taksit. W11Home lisanslı olmasıda ayrı bir güzellik olmuş.
Link
Bu işlemci de 13650H nin ismi farklı hali. Gereksiz bir işlemci ne kadar ısındığını da bilen bilir.

Ram kısmında Asus, 16*1 geliyor yükseltmeye daha müsait; Erazer 8*2 yükseltmesi daha maliyetli olur.
Ekran kartı ikiside 115w
İşlemci denk değil intelin bu serileri soba direkt.

Ekran kartı ikiside 115w
Birde şu açıdan bakacaksın yükseltmeye bütçen yok 8x2 ram olduğu için çok daha yüksek performans alıyorsun aradaki 500gb ssd farkı 5000tl daha yüksek performans ve 5000tl lik depolama farkı mı veya ekran daki srgb 22hz farkı mı?

Deputy Clevo kasa yanılmıyorsam, giriş seviye
soğutma sistemi kötü.
Asus tuf msi cyborg acer nitro 5 serilerine göre çok çok daha serin çalışıyor şu ön yargıyı kırın.

Her şeyi de indirim diye paylaşmayın be. Aynı paraya 5060lı asus var kim baksın ne olduğu belirsiz erazerin yüzüne.
Depolaması 500GB daha az olsa bile sırf işlemcisi Intel değil diye bile alırım sanırım. Intel son nesillerdir aşırı saçmalıyor, Erazer'da çok bir sıkıntı görmesem bile yine de gayet sıcak çalışan işlemciler. Ryzen 7 260'ın da güçlü bir işlemci olduğunu düşünürsek baya mantıklı bir takas.

Bu arada konunun ilerisindeki "ekranı iyi değil diye satarken daha ucuza satmak zorunda kalırsın" cümlesine pek katılmıyorum. İnsanlarımız işlemci, ekran kartı, RAM ve depolamadan başka bir detaya önem vermiyor. Yok kaç wattmış yok ekranı nasılmış yok adaptörü nasılmış yok kasası iyi miymiş gibi sorular %80'in umurunda değil, o yüzden ben sırf marka ismi pek bilinmediğinden o 500GB'nin nötrleyip aynı fiyata gideceklerini düşünüyorum.

8x2 ram olduğu için çok daha yüksek performans alıyorsun
DDR4 değil bu aradaki 3-4 FPS'i çok daha yüksek performans diye belirtmen saçma.
Birde şu açıdan bakacaksın yükseltmeye bütçen yok 8x2 ram olduğu için çok daha yüksek performans alıyorsun aradaki 500gb ssd farkı 5000tl daha yüksek performans ve 5000tl lik depolama farkı mı veya ekran daki srgb 22hz farkı mı?
Çamur ekran her türlü alınmaz ben bir laptopa 50-60K para veriyorsam o laptop %100 sRGB olacak. Günümüz şartlarında 16 GB RAM anca yetiyor hatta yetmiyor derecesinde yükseltme için çok fazla masraf etmen gerekecek.
Depolaması 500GB daha az olsa bile sırf işlemcisi Intel değil diye bile alırım sanırım. Intel son nesillerdir aşırı saçmalıyor, Erazer'da çok bir sıkıntı görmesem bile yine de gayet sıcak çalışan işlemciler. Ryzen 7 260'ın da güçlü bir işlemci olduğunu düşünürsek baya mantıklı bir takas.
İntel Ultra serisi olmadığı sürece ben de almayı düşünmezdim.

Asus tuf msi cyborg acer nitro 5 serilerine göre çok çok daha serin çalışıyor şu ön yargıyı kırın.
Cyborg dan olabilirde yeni nitrolardan iyi değildir ayrıca ssd her zaman alınır ram her zaman alınır ama ekranı değişemezsin. Ayrıca zaten 16 ram yetmeyecek adam elindeki 2x8 i satmakla uğraşacak upgrade için her türlü.

Geri