O video eski, ki piyasada daha güvenilir kaynaklar varken açıkçası ben gidip LTT Labs'e güvenmiyorum. Ki zaten kanalın ana amacı donanım test etmek değildi normalde. Ellerine ekipman geçtikten sonra başladılar ve sektörde sadece 1 yıldır varlar. Aris gibi güç kaynağı dünyasında yıllarca bulunmuş, görev almış bir kişinin incelemesi ve testleri daha güvenilir ona nazaran. Hiçbir incelemede sorun çıkartmamış modeller ne diye LTT Labs'e gelince sorun çıkarıyor? 4, 5 farklı kaynakta sorun çıkarmıyor bu arada. Test metodolijileri ya yanlış ya da abartı. Hot box testinde bile böyle bir şey olmaması lazım.
Siteleride çok kötü açıkçası. Hiçbir iç bileşen verisini paylaşmıyorlar, sadece performans tabloları var.
Bu arada video'da konu olan güç kaynağı F14'ün yaptığı testlerde de sıkıntı çıkarmamıştı. Silmişler sanırım test sayfasını. Bir de o patlattıkları parça PFC'nin şönt direnç'i sanırım. Nasıl patlamayı becerdilerse. Normalde şönt'ler o kadar kolay patlayacak şeyler değil.
PC Power supply(PSU) Review website.
www.f14lab.com
Türk Youtuberları aklı olan izlemesin zaten. Sponsorluktan geçilmiyor videoları.
SPL's veya Nebi akgün'ün listesine de yansımamış bu arada o test. Yani ya onlar bu testi görmedi ya da benim gibi kabul etmiyorlar.