niye geliyorki bilinçli yapılmıyormu indirimYüksek ihtimal iptal gelecek ama şansımızı denedik. Gelse de gelmese de konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
gelirse thh başvururuz hocam en kötüYüksek ihtimal iptal gelecek ama şansımızı denedik. Gelse de gelmese de konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Ana fiyatı ile indirimli fiyatı arasındaki makas çok fazla. Bilinçli bir indirim gibi gözükmüyor.niye geliyorki bilinçli yapılmıyormu indirim
valla itopyadan ilk alışverişim iptal olurs fena ayıp ederler ömürlük boykot ederimniye geliyorki bilinçli yapılmıyormu indirim
Senin yazdığını görüp ben de aldımatıyorum düşmüyor. kaçırdık büyük ihtimal.
edit: an itibariyle çektim. sepette 399 düştü.
Bu mouse normalde bu kadar pahalı değildi stoklar bitince yukarı çekilmiş 600-700 dü eskiden, orda yazan fiyatı bırak 1000tlye bıle alan olmaz gıbıAna fiyatı ile indirimli fiyatı arasındaki makas çok fazla. Bilinçli bir indirim gibi gözükmüyor.
aga ben bunu satamam mı yani 400 e aldık zarar mı ettikBu mouse normalde bu kadar pahalı değildi stoklar bitince yukarı çekilmiş 600-700 dü eskiden, orda yazan fiyatı bırak 1000tlye bıle alan olmaz gıbı
İtopyanın indirim öncesi yazdığı fiyatlara takılmayın, akakçe cimri gibi siteler üzerinde fiyatlarına bakarsanız normal fiyatları görebilirsiniz. İptallik bir mevzu yok yani hocamAna fiyatı ile indirimli fiyatı arasındaki makas çok fazla. Bilinçli bir indirim gibi gözükmüyor.