Öneri C5 Aircross 1.5 Bluehd

Ayrıca detatlı yorum ve inceleme için and çetinin makalelerine ve videolarına sitesinden bakın içinizi rahatlatacak şeyler söyler büyük ihtimalle çünkü fiyattına göre önerdiği arabalardan

Haklısınız işte adblue iptali kökten çözüm olduğunu veya duzgun kullanim uzun süre gider diye soylentiler var gördüğüm kadariyla dpf için artik ayda 2-3 kez uzun yolda partikül temizlemeye sokarim öyle çözeyim diyorum
bizde 1.6 hDi var pejo partner. dpf iptal ettik her kırmızı ışıkta patinajlar arkadakini kara dumana boğarak kaldırıyorum arabayı super. tavsiye ederim hayatına eğlence katıyor

Youtubeden baktım incelemelere memnun olmayan yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani o algıyı yıktılar bende ya kullanıcı yorumları özellikle yakın cevremde köyümde psa araclari çok arttı memnun değilim diyen yok gibi ama ben çok kararsız biriyim 😔
Hocam hiç mi twitter da pejo citroen psa grubu alip rezil olan gormedin? Bir sey diyemiyorum artik cok enteresan.

Ayrıca detatlı yorum ve inceleme için and çetinin makalelerine ve videolarına sitesinden bakın içinizi rahatlatacak şeyler söyler büyük ihtimalle çünkü fiyattına göre önerdiği arabalardan
Tamamdir hocam
bizde 1.6 hDi var pejo partner. dpf iptal ettik her kırmızı ışıkta patinajlar arkadakini kara dumana boğarak kaldırıyorum arabayı super. tavsiye ederim hayatına eğlence katıyor
Zevkli olmalı 😂
Hocam hiç mi twitter da pejo citroen psa grubu alip rezil olan gormedin? Bir sey diyemiyorum artik cok enteresan.
İncelicem hocam

Mağdur olmayanlarda yokmu onları göremezsin sonuçta sdam onun videosunu çekip atacak hali yok son yıllarda en az o kadar vagda soeunlu sırf bu yüzden herkes kia hyundai corolla honda mı alacak cvt gibi herkese hitap etmeyen durumlar yada hibrit elektrik konusunda iyi araçlar yapıyorlar sma dırf soeunsuz diye fiyatlar ortada ayrıca yalıtım çok yaygın problem bir çok arabada psa neden rezalet bir üretici olsrak görünüyor yani durum ortada evrt kötü araçlar yapıyorlar ama iyi ysprıklatrıda var bir o kadar

Mağdur olmayanlarda yokmu onları göremezsin sonuçta sdam onun videosunu çekip atacak hali yok son yıllarda en az o kadar vagda soeunlu sırf bu yüzden herkes kia hyundai corolla honda mı alacak cvt gibi herkese hitap etmeyen durumlar yada hibrit elektrik konusunda iyi araçlar yapıyorlar sma dırf soeunsuz diye fiyatlar ortada ayrıca yalıtım çok yaygın problem bir çok arabada psa neden rezalet bir üretici olsrak görünüyor yani durum ortada evrt kötü araçlar yapıyorlar ama iyi ysprıklatrıda var bir o kadar
Satış sonrası destek kötü psa da

Satış sonrası destek kötü psa da
Bence tamamen alınan bayi ile alakalı ufak arızada hemen araç değiştiren de gördüm davalık olanda bu tarz problemler her tür satıcıda geçerli vag psa asya üreticileri fark etmez bana göre sıfır konusu farklı bişey zaten sırf o dertlerle uğraşmamak için yeni sıfır ayarında bir ikinci el alıp sanayi ustasıyla uğraşmak daha kolay geliyor kazıklanmadıpın sürece iş

C5 AİRCROSS
EAT 8 VS OLMASİ İLGİ CEKİCİ
ADBLUE İPTALİ İLE SORUN COZULUYORMUS DENİLİYOR SİZCE DURUM NEDİR KULLANAN BİLEN VARMİ MEMNUNMUSUNUZ ALİNİR BİR ARAC Mİ
300k km 1.5 Bluehdi 130hp tecrübem var.
arabalar 2 Tane 3008 1 tane ds7
hepsi ortalama alırsak 100k km civarındalar.
Hiçbiri adblue hatası veya arızası vermedi. Sadece 60k da bir triger seti değişti.

dikkat etmeniz gereken bir diğer parçalar araç dizel olduğu için dpf ve egr onun dışında süspansiyonları çok iyi kendi geliştirdikleri ayrı bir sistem var ek hidrolikli sistem virajlarda biraz yatma hissi verir onun dışında çok konforlu bir araçtır. arkanın torsiyon olması sizi konfor açısından korkutmasın yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,329
Üyeler
197,434
Son üye
ahmtsfcyr
Geri