Öneri C5 Aircross 1.5 Bluehd

Reaksiyon skoru
0
C5 AİRCROSS
EAT 8 VS OLMASİ İLGİ CEKİCİ
ADBLUE İPTALİ İLE SORUN COZULUYORMUS DENİLİYOR SİZCE DURUM NEDİR KULLANAN BİLEN VARMİ MEMNUNMUSUNUZ ALİNİR BİR ARAC Mİ

5008 1.5 gt kullanıyorum 14 ay ve 17 bin km oldu çok memnunum adblue dan sorun yaşamadım şükür , yakıtı kokluyor resmen , konfor zirvede çok yumuşak ve yol tutuşu güzel , performansı yerinde , malzeme kalitesi güzel. sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. çok memnunum.

5008 1.5 gt kullanıyorum 14 ay ve 17 bin km oldu çok memnunum adblue dan sorun yaşamadım şükür , yakıtı kokluyor resmen , konfor zirvede çok yumuşak ve yol tutuşu güzel , performansı yerinde , malzeme kalitesi güzel. sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz. çok memnu
teşekkür ederim hocam 5008 çok büyük gibi geliyor gözüme sanki

Büyük hocam ama temelde motor şanzıman aynılar , 3008 in 20cm uzatılmış hali 3008 de temelde c5 aircross un aynısı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5008 ile c5 arasında 14cm fark var tam olarak.
Anladim tamamdir teşekkür ederim

C5 AİRCROSS
EAT 8 VS OLMASİ İLGİ CEKİCİ
ADBLUE İPTALİ İLE SORUN COZULUYORMUS DENİLİYOR SİZCE DURUM NEDİR KULLANAN BİLEN VARMİ MEMNUNMUSUNUZ ALİNİR BİR ARAC Mİ
PSA GRUBU ALMAYIN ARTIK

Baya övüyorlar and ın videolarına da bakabilirsin
Youtubeden baktım incelemelere memnun olmayan yok gibi

PSA GRUBU ALMAYIN ARTIK
Yani o algıyı yıktılar bende ya kullanıcı yorumları özellikle yakın cevremde köyümde psa araclari çok arttı memnun değilim diyen yok gibi ama ben çok kararsız biriyim 😔

PSA değil şu saatten sonra Stellantis grubu üretimleri alınmaz. Alayı sorunlu.

Ancak 1-2 önceki 3008, 5008, C5 Aircross bunlar sınıflarının çok düzgün güzel araçları. Sorunsuzluk konusunda da abartı durumları yok, motorları başarılı, şanzımanları iyice başarılı. Yenileri alınmaz bunlar alınır öyle diyeyim :)

PSA değil şu saatten sonra Stellantis grubu üretimleri alınmaz. Alayı sorunlu.

Ancak 1-2 önceki 3008, 5008, C5 Aircross bunlar sınıflarının çok düzgün güzel araçları. Sorunsuzluk konusunda da abartı durumları yok, motorları başarılı, şanzımanları iyice başarılı. Yenileri alınmaz bunlar alınır öyle diyeyim :)
Bende işte 1.5 dizel Aircross 23/24 bütçeye göre bir ihtimal 25 düşündüm hibrit versiyonlarına baktim ama biraz tuhaf tipli 23 mode kasa olarak guzel duruyor ve hibrit sistemi hiç kullanmadim alismislik kaynaklı dizel diyorum aslında

adblue dpf her dizelde sorun. onun dışı motor sorunsuz. araba sorunsuz mu onu bilemem

Youtubeden baktım incelemelere memnun olmayan yok gibi

Yani o algıyı yıktılar bende ya kullanıcı yorumları özellikle yakın cevremde köyümde psa araclari çok arttı memnun değilim diyen yok gibi ama ben çok kararsız biriyim 😔
Araba güzel c segment suvlarda bu fiyata en konforlu araç 1.5 motor iyi büyük kronik sorunu yok 3008 den farklı temel olarak konfor iç dizayn ve tasarım onun haricinde yakıt olarakta sorun çıkaracağını çok yakacağınj düşünmüyorum adblue sorunu eskisi kadar yaygın oldupunj düşünmüyorum ayrıca araçların yaygınlaşmasıyla parça fiyatları falan düşüyor yani psa alınmaz algısını yıkın artık

adblue dpf her dizelde sorun. onun dışı motor sorunsuz. araba sorunsuz mu onu bilemem
Haklısınız işte adblue iptali kökten çözüm olduğunu veya duzgun kullanim uzun süre gider diye soylentiler var gördüğüm kadariyla dpf için artik ayda 2-3 kez uzun yolda partikül temizlemeye sokarim öyle çözeyim diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri