Yardım Sivi Sogutma Pompasinin 2700rpm De Çalışması.

Fan 1 fan2 ve fan4u eslestirmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biostaki system 1 kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
Ilk fotoları gibi quiete de, manuel alip düşürdüm yine ayni 1250den asagi inmiyor. Fan controlbuygulamasi da taramasından ragmen eslestirmiyor

Ekler

• 14060.webp
    14060.webp
    146.6 KB · Hit: 6
  • 14059.webp
    14059.webp
    168.5 KB · Hit: 7
Fan 1 fan2 ve fan4u eslestirmiyor

Ilk fotoları gibi quiete de, manuel alip düşürdüm yine ayni 1250den asagi inmiyor. Fan controlbuygulamasi da taramasından ragmen eslestirmiyor
kasanın kumandası falan var mı, belki kontrolcüden kontrol ediliyordur anakartla alakası olmayabilir.

bir de fanlar çok kaliteli değil diye biliyorum aigo zaten fason üretim yapıyor. yani 1250 rpm bile sesli çalışabilir öyle bir durum varsa yapabileceğin çok bir şey yok.

kasanın kumandası falan var mı, belki kontrolcüden kontrol ediliyordur anakartla alakası olmayabilir.
Anakartla bi kumanda geldi de takmadım hiç. Kasa fanlarini kumanda ile mi kontrol etmem lazım? Sıcaklığa gore kendi ayarlaması gerekmiyor mu

Ekler

• 14062.webp
    14062.webp
    208.7 KB · Hit: 6
Anakartla bi kumanda geldi de takmadım hiç. Kasa fanlarini kumanda ile mi kontrol etmem lazım? Sıcaklığa gore kendi ayarlaması gerekmiyor mu
bunu kullanmıyorsan bios'tan ayarlaman lazım, system 1 kısmını manuel'e al bütün noktaları en aşağıya sürükle kasanın sesi azalacak mı kontrol et.

Biriniz olay yerine görüntülü bağlanıp Canlı Destek versin :)

Arkadaşım at bana numaranı özelden, görüntülü konuşup bakalım

Bilmediğiniz şeylerde işlem yapmadan önce sorsanız keşke, pompa fanı sabit devirde %100 çalışmalı.
Tam olarak öyle değil, bazı modellerde geçerli o sadece. Yoksa 1500-2000 RPM üstü yeterli genelde pek bir fark ettirmiyor.

bunu kullanmıyorsan bios'tan ayarlaman lazım, system 1 kısmını manuel'e al bütün noktaları en aşağıya sürükle kasanın sesi azalacak mı kontrol et.
Yok hepsini en alta aldim, degismiyor system1 1250 rpm sabit

Biriniz olay yerine görüntülü bağlanıp Canlı Destek versin :)

Arkadaşım at bana numaranı özelden, görüntülü konuşup bakalım
Kral normalde anlamadigim icin yarin direkt servise yollayacaktim duzeltsinler diye bi deneyim dedim, olmuyor hshsha. Biosta 3 fan var biri 2750 altina inmiyor biri de 1250 altina inmiyor. Ne manuel fan ayari ise yarıyor ne fancontrol uygulamasi goruyor. Ben hala montajda sorun oldugundan. Bu fanlari anaksrt ile kontrol edilemediginden supheleniyorum. Gamegaraj servisi de bugun kapalı sansa

Kral normalde anlamadigim icin yarin direkt servise yollayacaktim duzeltsinler diye bi deneyim dedim, olmuyor hshsha. Biosta 3 fan var biri 2750 altina inmiyor biri de 1250 altina inmiyor. Ne manuel fan ayari ise yarıyor ne fancontrol uygulamasi goruyor. Ben hala montajda sorun oldugundan. Bu fanlari anaksrt ile kontrol edilemediginden supheleniyorum. Gamegaraj servisi de bugun kapalı sansa
hocam kasanı bir aç fanlar anakarta mı bağlı yoksa direkt güç kaynağına mı bağlı kontrol et bi

Ben sana teklifimi yaptım :)
Sen servise gönder için rahat etsin

hocam kasanı bir aç fanlar anakarta mı bağlı yoksa direkt güç kaynağına mı bağlı kontrol et bi
Onu da bi deneyim
Fan control uygulamasi da böyle. Fan1 fan2 fan4 gozukmuyo. Eslestirmiyor

Ekler

• 14065.webp
    14065.webp
    156 KB · Hit: 5
Bunu montajlayan usta kor olmus. 3 fanın kablolari birbirine bağlı, ordanda sys fana bağlanıyor.

Ekler

• 14074.webp
    14074.webp
    144.3 KB · Hit: 12
  • 14075.webp
    14075.webp
    116.2 KB · Hit: 9
  • 14076.webp
    14076.webp
    97.1 KB · Hit: 7
  • 14072.webp
    14072.webp
    401.1 KB · Hit: 8
  • 14070.webp
    14070.webp
    564.4 KB · Hit: 9
  • 14069.webp
    14069.webp
    719.5 KB · Hit: 8
  • 14068.webp
    14068.webp
    892.9 KB · Hit: 11
kablolama bayağı kötüymüş de eğer dediğin gibiyse bios üzerinden kontrol edebiliyor olman lazım

Bunu montajlayan usta kor olmus. 3 fanın kablolari birbirine bağlı, ordanda sys fana bağlanıyor.
normal o zaman bence sanırsam senin anakartta manuel kısmı oluyor ona alıp tüm değerleri 0a çek pompa dahil ardından fan control uygulaması indirip ordan eğri ayarla

Geri