Gıgabyte Mo27u2 27" 4k 240hz OLED Monıtor 33.999 TL

Reaksiyon skoru
20

Ekler

• 31990.webp
    31990.webp
    83.9 KB · Hit: 41
Güzel monitör ama iade değişim kolaylığı için amazondan alırdım şahsen, hemde faizsiz 9 yapıyor bir çok karta, bankanın kampanyaları ile benzer fiyatlara gelir muhtemelen.

9 taksit amazonda 36bin

Güzel monitör ama iade değişim kolaylığı için amazondan alırdım şahsen, hemde faizsiz 9 yapıyor bir çok karta, bankanın kampanyaları ile benzer fiyatlara gelir muhtemelen.
Evet ben de amazondan almayı tercih ederdim.
Sizce bu modelimi almak daha iyi olur yoksa fiyatı biraz çıkarak MSI URX modellerinin 2.1 Display portlu modellerini tercih etmek mi daha iyi olur.

Şu monitörü uzun zamandır takip ediyorum. 30 bin bandına düşse yapıştıracağım direkt :)

Model iyi fiyatta iyi

Bende mi bi sorun var bi monitöre ne olursa olsun vereceğim para maks. 20k dır. İmkan meselesi tabii de yevmiyeci adamız ağam bizi aşar
sende sorun yok yüzde yüz haklısın ama dürüst olayım 4k 240 hz oled tadını aldın mı aşağısını kabul etmen imkansız

sende sorun yok yüzde yüz haklısın ama dürüst olayım 4k 240 hz oled tadını aldın mı aşağısını kabul etmen imkansız
4K ve Oled'i ayrı ayrı deneyimliyorum ikisi de şahane. Bi de buna 240Hz'i ekleyip konbinlesem bi süre mutluluk reseptörlerim tavan yapar herhalde. Doğrudur hocam katılıyorum

Geri