❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Siyah-Kırmızı Hepsiburada Satıcı 5319 TL

Leon_Was_Here

80+ Silver
Reaksiyon skoru
957
Daha iyi bir alternatifi var mı bu fiyatta hikayeli oyun odaklı oynuyorum

cloud iii ün menteşesi kırıldı, 3d de bastım bir tane ama uymadı. çok kafamı kurcalıyor daha sabah reklamda geldi.

Daha iyi bir alternatifi var mı bu fiyatta hikayeli oyun odaklı oynuyorum
s olmayan modeli kullanıyorum normalde tam kırılır kullanılamaz hale gelirse atk alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyata budur yani

1 2 ay önce aldım İyi kulaklık ama deri bu sıcakta pad değiştirmeniz lazım bir tane denemelik iem aldım yavaş yavaş oraya kayacam gibi duruyor şarj aletinin yerini unutursunuz çok uzun gidiyor şarjı

1 2 ay önce aldım İyi kulaklık ama deri bu sıcakta pad değiştirmeniz lazım bir tane denemelik iem aldım yavaş yavaş oraya kayacam gibi duruyor şarj aletinin yerini unutursunuz çok uzun gidiyor şarjı
Şu ürünü kullanıyorum bende

cloud iii ün menteşesi kırıldı, 3d de bastım bir tane ama uymadı. çok kafamı kurcalıyor daha sabah reklamda geldi.

s olmayan modeli kullanıyorum normalde tam kırılır kullanılamaz hale gelirse atk alırım gibi düşünüyordum ama bu fiyata budur yani
S modelinde menteşe yerini alüminyumdan yapmışlar hocam, kendim kullanıyorum. 4-5 ay oldu alalı, baya memnunum

Bu model alınır mı sizce? Kullananlar ne düşünüyor ?

bende memnunum 1-2 ay oldu benimde sadece bi cızırtı sorunu var onu da kasanın 2.0 usb portuna taktım baya azaldı ama tam çözemedim arada çok hafif oluyor onun dışında süper kulaklık

Yapıkredi 3000 üzerine 350 de bonus veriyor 3 taksitle aldık bakalım ne gelecek

İyi mi hocam memnun musun ben müşteri hizmetlerinden aldım Birtane ama o da terletiyor cloud2 de yanında geliyordu eskiden 1000121573.webp

Hocam kumaş ped aldınız mı? Bana da lazım çok terletiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,835
Üyeler
197,556
Son üye
katzvariak
Geri