boeing 747
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
650W PSU ile denedim düzelmedi yarın bir bilgisayarcıya götürüp kart başka sistemde çalışıyor mu ona bakacağım.
hocam bende de aynı problem var ne oldu gidişat ?650W PSU ile denedim düzelmedi yarın bir bilgisayarcıya götürüp kart başka sistemde çalışıyor mu ona bakacağım.
reis pc açılıyor ama anakarta güç geliyor klavye mouse ısıkları yanıyor yetmese bunların yanmaması lazım değil mi ve ya direkt pc nin kapanmasıPSU dan kaynaklı yüksek ihtimalle 600w lik bı PSu nün rtx 5060 i calostiramadigina şahit oldum
Tam belli olmaz bende ekran gelip sonra PC cokuyodu klavye filan tepki vermiyodureis pc açılıyor ama anakarta güç geliyor klavye mouse ısıkları yanıyor yetmese bunların yanmaması lazım değil mi ve ya direkt pc nin kapanması
Yeni ekran kartı sonuçta bozuk gelmesi birazdaha düşük ihtimal bu tür kartlar anlık yüksek akımlar cekiyo PSU korumaya alıyordur kendini yada anakart tarafında bu saglaniyodurTam belli olmaz bende ekran gelip sonra PC cokuyodu klavye filan tepki vermiyodu
yani bilmiyorum deneyebilecek bişeyim kalmadı sanırım herşeyi denedim tek kalan iade etmekTam belli olmaz bende ekran gelip sonra PC cokuyodu klavye filan tepki vermiyodu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni ekran kartı sonuçta bozuk gelmesi birazdaha düşük ihtimal bu tür kartlar anlık yüksek akımlar cekiyo PSU korumaya alıyordur kendini yada anakart tarafında bu saglaniyodur
hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm ekran kartı değiştim b550 ye geçtim sorun çözüldühocam bende de aynı problem var ne oldu gidişat ?
Yani sorun kartta mi anakartta mi anlamadımhocam kusura bakmayın biraz geç gördüm ekran kartı değiştim b550 ye geçtim sorun çözüldü
Anakarti değiştirince mi sorun çözüldühocam kusura bakmayın biraz geç gördüm ekran kartı değiştim b550 ye geçtim sorun çözüldü
sorun anakartta yanlış yazmışım b550 ye geçince sorun çözüldüYani sorun kartta mi anakartta mi anlamadım
evet b550 ye geçince sorun çözüldü neden bilmiyorum a320 ile çalışmadı ekran kartıAnakarti değiştirince mi sorun çözüldü
Zamanında bende hd7750 vardı bir türlü anakartta çalışmamıştı benzer bir sorun demekkisorun anakartta yanlış yazmışım b550 ye geçince sorun çözüldü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet b550 ye geçince sorun çözüldü neden bilmiyorum a320 ile çalışmadı ekran kartı
Muhtemelen seninde sistem anakarta değişince düzelecektirAnakarti değiştirince mi sorun çözüldü