Bilgisayarı Taramak İçin Anti-Virüs Programı Önerisi

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Bilgisayarıma tam tarama yapmak istiyorum ücretsiz bir anti-virüs programı ile. 1 kere yapıp sileceğim açıkçası, ücretsiz hangi programı onerırsınız? En iyisi lazım.

Malwarebytes

Bitdefender. Bedava sürümü fazla fazla yeterli yıllardır çok memnunum. Arayüzü falan da gayet güzel.

Malwarebyte diyenler ben indirmeye Çalışınca ülkenizde desteklenmiyor diyor siz nerden indiriyorsunuz ?

Bilgisayarıma tam tarama yapmak istiyorum ücretsiz bir anti-virüs programı ile. 1 kere yapıp sileceğim açıkçası, ücretsiz hangi programı onerırsınız? En iyisi lazım.
Benim için kaspresky top 1 dir ben ücretli bir şekilde kullanıyorum 2 yıllık kaspresky premium plan yaptım bence gayet de uygun. Ve ekstra araçları da çok iyi vpn, reklam engelleyici, gereksiz uygulamaları videoları bulup kaldırma, password manager vb

Az önce Avast'ı silip Bitdefender Trial yükledim. Başlangıç ekranı taramasında Windows Defender klasöründe bir trojan bulup sildi. Avast aynı taramayı kaç defa yaptı ama bulamamıştı. Fakat neden Win Defender klasörlerinden trojan çıktı, onu bilmiyorum. Karantinada falan değildi.
Kaspersky Virus Removal Tool ile birlikte Bitdefender kullanmayı düşünüyorum bir süre de. Eskiden Kasperksy free vardı, şimdi o tarihe karıştı. Malwarebytes ya da Bitdefender arasında tercih yapacağım. Kaspersky ile denk gibi duruyorlar.

Az önce Avast'ı silip Bitdefender Trial yükledim. Başlangıç ekranı taramasında Windows Defender klasöründe bir trojan bulup sildi. Avast aynı taramayı kaç defa yaptı ama bulamamıştı. Fakat neden Win Defender klasörlerinden trojan çıktı, onu bilmiyorum. Karantinada falan değildi.
Kaspersky Virus Removal Tool ile birlikte Bitdefender kullanmayı düşünüyorum bir süre de. Eskiden Kasperksy free vardı, şimdi o tarihe karıştı. Malwarebytes ya da Bitdefender arasında tercih yapacağım. Kaspersky ile denk gibi duruyorlar.
Rakip uygulama.
Ve doğrudur da. Trojan'lar indirme yapar ve güncelleme için de kullanılabilirler. Ek yazılımlar içeri sızdırmak için de kullanılırlar.

Rakip uygulama.
Ve doğrudur da. Trojan'lar indirme yapar ve güncelleme için de kullanılabilirler. Ek yazılımlar içeri sızdırmak için de kullanılırlar.
Format ister mi ki şimdi? Sistem temizliği icap eder sanıyorum. 3-4 oldu belki de öyle kullanmış olabilirim. Yoksa dism, scannow komutları kullanmak bir işe yarar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,127
Üyeler
199,298
Son üye
SherpA.

Geri