Iphone 15 mi 16e mi 17e mi

peki getmobilden yenilenmiş alsam?
,

17e alınmaz bence, 40k ya 16e çok temiz seçenek
256 Alınması lazım diye düşünüyorum, 256 olacağı vakit aradaki fark 5-6K, 16e mantıksız kalıyor bu farkla.

17e ya daa 17yi taksitle alırım dersen 17

16e mantıksız kalıyor bu farkla.
bence 256 olmasının avantajı yok, eğer google fotoğraflara düzgün yedekleme yapıyorsanız, ve google one aboneliğiniz varsa, günlük hayatta ara sıra sosyal medya gireyim, içerik tüketeyim diyorsanız fazlasıyla yetiyor, ben 256gb s23 aldım, 50 gb anca dolu.

Hafızaya ıvır zıvır inmesin diye wp gruplarından otomatik indirmeleri kapattım, her şey kapalı, tertemiz kullanıyorum. :D

ama evet indirimde 47 e düştüğü olmuştu, o zaman 17e daha mantıklı oluyor. Ama se vgilime 16e aldım geçtim.

bence 256 olmasının avantajı yok, eğer google fotoğraflara düzgün yedekleme yapıyorsanız, ve google one aboneliğiniz varsa, günlük hayatta ara sıra sosyal medya gireyim, içerik tüketeyim diyorsanız fazlasıyla yetiyor, ben 256gb s23 aldım, 50 gb anca dolu.

Hafızaya ıvır zıvır inmesin diye wp gruplarından otomatik indirmeleri kapattım, her şey kapalı, tertemiz kullanıyorum. :D

ama evet indirimde 47 e düştüğü olmuştu, o zaman 17e daha mantıklı oluyor. Ama se vgilime 16e aldım geçtim.
getmobil gibi yerlerden baksam?

Yenilenmişe hiç bulaşma yan sanayi parçalarla toplanmış leş işçilikli sorunlu ürünleri satıyorlar, güya bakanlık onaylı, değişen parça listesine de doğru düzgün değişen parçaları yazmıyorlar yazılımı güncellendi yazıp geçiyorlar.

Bence 16E veya 17E alınmaz bütce azsa Samsung’un Modellerine bakabilirsin illa iPhone olsun diyorsan da 15 alabilirsin, çevremde hala 14 ve 13 serisinden cihazlar kullananlar var memnunlar.

Değmez, sıfır al geç, telefonu 4 sene sonra sattığında zaten ordan gelecek değerle sonraki telefonunu alırsın, iphone böyle

Geri