frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 798
Mercury tek eksisi 3x8pin olması
Mercury..Tamamen merakımdan dolayı soruyorum, bir sürü 9070xt var sizce en iyisi hangisi? Hepsi aynı kalitede değil ama tasarımını ve performansını beğendiğiniz bir model varsa yazarsanız sevinirim. Benim sapphire nitro+. F/P değil ama güzel kart.
red devilden çok memnun kalmıştım ben tasarım soğutma vs acayipti sattığıma pişman olduğum nadir şeylerden
Yıllardır Sapphire kullanıyorum. Her 3 modelini de kullandım. Su an beyaz sistem icin Pure olani kullanıyorum.Tamamen merakımdan dolayı soruyorum, bir sürü 9070xt var sizce en iyisi hangisi? Hepsi aynı kalitede değil ama tasarımını ve performansını beğendiğiniz bir model varsa yazarsanız sevinirim. Benim sapphire nitro+. F/P değil ama güzel kart.
hocam bu senin kasan mıAga bu nitro çok iyi bana kalırsa, sadece kablosuz görüntü için ek 3k-4k çok rahat veririm ben şahsen.
evethocam bu senin kasan mı
nasıl memnun musun ve havanlandırmayı nasıl yaptın hangileri havayı alıyor hangileri veriyor birde ekran kartının üst tarafında bulunan fanlar mı daha iyi soğutur yoksa sıvı soğutma almak mı daha mantıklı