bütçe ?yeni sistem topluyorum elimde sadece işlemci var r7 7800x3d
ekran kartı 5070 olucak
total sistem olarak sadece kasa 120k 120 yi bulmak zorunda değil tabbibütçe ?
120k bütçe ile çok rahat 5070ti sistem toplayabilirsiniz, hatta o fiyata 5080'li sistemler var tabi diğer parçalardan kısılmış şekilde. Beyaz parçalar normalden daha pahalı olabiliyor eğer ekran kartını filan beyaz almayı düşünüyorsanız. Görsellik mi performans mı daha önemli sizin için bazıları için görsellik daha önemli olabiliyor.total sistem olarak sadece kasa 120k 120 yi bulmak zorunda değil tabbi
açıkçası görsellik performansın yanında hiç önemli değil diğer parçalardan kısmak istemediğim için 120 bütçeye 5070 düşündüm para artsa bile önemli değil ileriki yıllarda sistemi yükseltirim120k bütçe ile çok rahat 5070ti sistem toplayabilirsiniz, hatta o fiyata 5080'li sistemler var tabi diğer parçalardan kısılmış şekilde. Beyaz parçalar normalden daha pahalı olabiliyor eğer ekran kartını filan beyaz almayı düşünüyorsanız. Görsellik mi performans mı daha önemli sizin için bazıları için görsellik daha önemli olabiliyor.
5080li dahi güzel hazır sistemler bulabilirsiniz hem daha ileri dönük olur. 5070ten de kat kat performanslı olur.açıkçası görsellik performansın yanında hiç önemli değil diğer parçalardan kısmak istemediğim için 120 bütçeye 5070 düşündüm para artsa bile önemli değil ileriki yıllarda sistemi yükseltirim