❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Evet o çok saçma, diğerinin satışı kalktı ben bunu da kaldırırlar şimdi sırayla yapıyorlardır dedim ama yapmadılar. Adamlar uyuyor olsa 6K olanın da satışı devam ederdi bir iş dönüyor burada.

Bu arada incehesap parayı kullanamaz anlaşmaya göre ortalama 1 hafta sonra parayı şirkete yatırır sanal pos firmaları. Geç iade etmek de sanal pos firması ile aralarını bozar. O taktik yemez yani.
Mantık hataları dolu gerçekten ellerinde o kadar stok olduğuna inanamıyorum. Hala bi yetkilinin uyanmadığına inanamıyorum
Madem stok/fiyat hatası değil daha dün gaming gecesi yapıp iki katına satabileceğin ürünü neden bu gün bu fiyata sattığını da bilmiyorum 3 site aynı anda aynı marka ürüne nasıl aynı oranda indirim yaptı anlamıyorum tekrar stok yenileme işine tebilon nasıl girdi anlamıyorum neler neler neler yani konunun özeti anlamıyorum

Kaç tane satıldı acaba, incehesap sabah 9 da işe başladıklarında patron site sorumlusunu kovar herhalde 😅

İncehesap çalışanları sabah 2m luk ram alan lavuğa operasyon çekecek

Sadece incehesapta 1100 tane ram siparişi geçildi diyorlar

Mantık hataları dolu gerçekten ellerinde o kadar stok olduğuna inanamıyorum. Hala bi yetkilinin uyanmadığına inanamıyorum
Madem stok/fiyat hatası değil daha dün gaming gecesi yapıp iki katına satabileceğin ürünü neden bu gün bu fiyata sattığını da bilmiyorum 3 site aynı anda aynı marka ürüne nasıl aynı oranda indirim yaptı anlamıyorum tekrar stok yenileme işine tebilon nasıl girdi anlamıyorum neler neler neler yani konunun özeti anlamıyorum
Valla hiç umrumda değil. Konuda gustavo diye bir arkadaş var. Sadece o alsın bana yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,933
Üyeler
198,009
Son üye
Dzekolichk
Geri