her şey 500 fazla fiyatlandırılınca çok anlamı oluyor ya zatenİndirim değildi çünkü bu, fiyat hatasıydı. Konular ilk açıldığında da demiştim iptal yiyecek kasıtlı yapılan bir iş gibi durmuyor diye.
500TL çek tatmin etti beni, diğerleri onu da vermemiş…
iptal hepsineticeyi söyler misin
500 liralık çer çöp bi şey alırızher şey 500 fazla fiyatlandırılınca çok anlamı oluyor ya zaten![]()
Hata veya değil bu durumun oluşmasının tüketici tarafında bağlantısı/sorumluluğu yok. Kanunlar yönetmelikler tüzük vs satın alıma engel bir madde yoksa göndermek mecburiyetinde. Bu tarz durumları içeren ve açıklayan satan veya alanın haklarını tanımlayan maddeler mevcutsa zaten buna dayandırılır. Ha tüketicilerin gördüğü tavırla bakacak olursak sanane mk mal benim satan benim ister satarım ister değiştiririm fiyatı demişler. Burada da haksız kazanç, reklam ve ticaret ve vs denen duruma geliyor mevzu. Ürün satmadı ama reklam yaptı gibi. Net göndermeliler demiyorum tüzük nedir hakim olmadığım için ama hareketlere bakarsak THH tüketici yönünde karar çıkarsa sırıtmaz gibi duruyor.thh vermek mantiksiz aslinda belli ki hatadan kaynaklanan bir durum var. ince en azinda kod falan tanimlamis. sinerji neredesyse siparis g ectik diye küfrü basacak. e firmalarin kaliteleri ve imajlarini da biraz bunlar belirli. mesela vatan 2 kere hatta 2.5 kere diyelim hayvani indirimler yapmasina ragmen ramleri yolladi. kasesi en pahali ünlüyü getirip reklamlarinda oynatsa bu imaji cizemez.
indirim yap sef, gamerlarin sana ihtiyaci var.
Bana ithafen söylüyorsanız benim derdim yanlış/hatalı bilgilendirme. Sipariş iptalini tüketici talebi doğrultusunda yapılmış göstermek açık açık yalan söylemektirthh vermek mantiksiz aslinda belli ki hatadan kaynaklanan bir durum var. ince en azinda kod falan tanimlamis. sinerji neredesyse siparis g ectik diye küfrü basacak. e firmalarin kaliteleri ve imajlarini da biraz bunlar belirli. mesela vatan 2 kere hatta 2.5 kere diyelim hayvani indirimler yapmasina ragmen ramleri yolladi. kasesi en pahali ünlüyü getirip reklamlarinda oynatsa bu imaji cizemez.
indirim yap sef, gamerlarin sana ihtiyaci var.
KesinlikleBana ithafen söylüyorsanız benim derdim yanlış/hatalı bilgilendirme. Sipariş iptalini tüketici talebi doğrultusunda yapılmış göstermek açık açık yalan söylemek.
Bende stok problem gösterilmiş. Aslında stok problemse ve bunun yine tüketici tarafıyla alakası yoksa muadil gösterilir şunu gönderelim diye veyahut iade yapalım mı denir. Hiç sorulmadan uygulanan bu muamele suçlu gösteriyor satıcıları.USULSUZLUK var. şöyle toplanıp thh basvurusu yapsak başları ağrır. bakın üstteki arkadaşlara atılan maili herkese atmıslar ne demişler; kimse iptal talebi olusturmadı ama siz iptal etmişsiniz gibi yansıtmıslar faturalara..
Suçlu olması önemli değil , iş biraz siyasi giriyor . Şuan da sermayeyi koruyorlar o yüzden ceza filan verilmiyor firmalara git hakkını hakem heyetinde ara diyorlar , ezilen yine sensin.Kesinlikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende stok problem gösterilmiş. Aslında stok problemse ve bunun yine tüketici tarafıyla alakası yoksa muadil gösterilir şunu gönderelim diye veyahut iade yapalım mı denir. Hiç sorulmadan uygulanan bu muamele suçlu gösteriyor satıcıları.